Rakennustietosäätiö RTS:n kultaiset ansiomerkit 2023 on jaettu

Rakennustietosäätiö RTS jakaa vuosittain kultaisia ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat huomattavalla tavalla vaikuttaneet säätiön toimintaan.

Kuva: Rakennustietosäätiö RTS sr

Kultaisen ansiomerkin saajat ovat toimineet pitkään Rakennustietosäätiön edustajistossa tai hallituksessa, jossa ovat asiantuntevalla ja aktiivisella tavalla ohjanneet RTS-konsernin toimintaa tai he ovat osallistuneet aktiivisesti säätiön toimikuntien työhön ja tukeneet näin useiden kehityshankkeiden toteuttamista ja luoneet edellytyksiä niiden onnistumiselle, kerrotaan Rakennustietosäätiö RTS:n tiedotteessa.

Rakennustietosäätiön kultaiset ansiomerkit 2023 myönnettiin Teemu Hirvilammille, arkkitehti, yliopiston opettaja, Tampereen yliopisto, Helena Hirviniemelle, arkkitehti, yksikön päällikkö, Museovirasto, Jani Kemppaiselle, asiamies, Rakennusteollisuus RT ry, Jyrki Laurikaiselle, toimitusjohtaja, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry  ja Kimmo Lylykankaalle, professori, osastonjohtaja, TalTech Tallinnan teknillinen yliopisto, tiedotteessa kerrotaan.

Rakennustietosäätiö RTS sr on vuonna 1972 perustettu yleishyödyllinen säätiö, joka edistää sekä hyvää kaavoitus- ja rakentamistapaa että kiinteistönpitotapaa. Säätiön toimintaa ohjaavat sen hallitus ja edustajisto, jossa on mukana 56 eri organisaatiota tai yhteisöä kiinteistö- ja rakentamisalalta.

Lue lisää

Katso kaikki