Rakennusterveys ja -valvonta Oy RaTeVa ja Suomen Sisäilmakeskus Oy yhdistyvät

Suomen Sisäilmakeskus Oy ja Rakennusterveys ja -valvonta Oy RaTeVa yhdistävät liiketoimintansa 1.3.2009. Toimintaa jatkaa Sisäilmakeskus, joka on maamme ensimmäinen rakennusterveyshaittojen ratkaisemiseen erikoistunut yritys.
Sisäilmakeskuksen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kärki kertoo: ”Yrityksen toiminta alkoi vuoden alussa Joensuussa. Toimimme valtakunnallisesti ja avaamme nyt toimipisteen pääkaupunkiseudulla. Sisäilmakeskuksen monialainen rakennusterveys- ja sisäilmaosaaminen voimistuu entisestään rakennusterveysasiantuntija Eila Hämäläisen ja rakennusasiantuntija Esko Lindbladin omistaman RaTeVan yhdistäessä korkean rakennusterveys- ja rakennusalan ammattitaitonsa sen voimavaroihin.”
Sisäilmakeskus tarjoaa palveluja rakennuksen suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa sekä käytön ja peruskorjauksen aikana. Yrityksen vahvuutena on vankka kokemus ja osaavan työyhteisön monipuoliset resurssit. Ongelmien ratkaisuun osallistuvat rakennusterveys- ja rakennusasiantuntijat, tutkimusinsinöörit, sisäilmatutkijat ja muut asiantuntijat. Kiinteistöjen kunto tutkitaan kokonaisvaltaisesti ja pyritään löytämään mahdollisia terveyshaittoja aiheuttavat tekijät kuten kosteus- ja homevauriot. Samalla saadaan työkaluja korjaushankkeiden toteuttamiseen ja ongelmien poistamiseen.
Sisäilmakeskus keskittyy liike- ja palvelurakennusten ja julkisten rakennusten, terveyskeskusten, koulujen, päiväkotien ja palvelutalojen rakennusterveyshaittojen ratkaisemiseen, mutta tarjoaa myös pientalojen asukkaille korkealaatuista apua sisäilmaongelmissa.

Lue lisää

Katso kaikki