QMG: Pekka Pöykkö QMG Partnersin toimitusjohtajaksi

Pekka Pöykkö: "QMG Partners tarjoaa todella kiinnostavan näköalapaikan suomalaisen ja pohjoismaisen talotekniikan palveluosaamisen kehittämiseen."

QMG:n tiedotteen mukaan Pekka Pöykkö on nimitetty QMG-konsernissa palveluyhtiö QMG Partnersin toimitusjohtajaksi. Hän aloitti työt yhtiössä 1.11. ja siirtyy toimitusjohtajaksi 1.1.2022.

Talotekniikka-alalla pitkään toiminut Pekka Pöykkö ottaa vuodenvaihteessa vastaan QMG Partnersin toimitusjohtajan tehtävät Matti Ranteelta. Matti Ranne vetää alakonsernia tilikauden loppuun saakka ja ryhtyy sitten organisoimaan konsernin strategisia projekteja. Molemmat kuuluvat jatkossa QMG-konsernin johtoryhmään.

QMG Partners sisältää kymmenen talotekniikan palveluyhtiötä, joiden yhteen laskettu liikevaihto yltää tänä vuonna 56 miljoonaan euroon. Yhtiöt työllistävät noin 300 ammattilaista. Palveluyhtiöt muodostavat runsaan neljänneksen QMG-konsernista, joka yltää tänä vuonna noin 200 miljoonan euron liikevaihtoon 1100 henkilön vahvuudella.

– Konsernin kasvaessa tarvitsemme lisää resursseja myös johtoryhmään. Hienoa, että saamme Pekan QMG:n joukkueeseen vetämään palveluliiketoimintaa, jota Matti on erinomaisin tuloksin kasvattanut. Matin uusi vastuualue konsernin strategiset projektit linkittyy myös Ruotsissa sisaryhtiöömme Sandbäckensiin, QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo tiedotteessa.

Kokenut talotekniikan palveluliiketoiminnan johtaja

Pöykkö on työskennellyt yli 20 vuotta tulosvastuullisissa tehtävissä talotekniikka-alalla – YIT:llä, Caverionissa, Saipussa ja viimeksi Constissa. Palveluliiketoiminta on aina ollut hänen painopisteensä, vaikka talotekniikkaurakointikin on tuttua.

– Meillä on Matin kanssa pari kuukautta aikaa käydä asetelma huolellisesti läpi. Matti on luonut systemaattisen toimintamallin palveluyhtiöille ja se näkyy hyvänä tuloksentekokykynä. Minun tehtäväni on jatkaa valtakunnallisten palvelumallien ja asiakkuuksien kehittämistä sekä yritysostojen valmistelua. QMG Partners tarjoaa todella kiinnostavan näköalapaikan suomalaisen ja pohjoismaisen talotekniikan palveluosaamisen kehittämiseen, Pöykkö sanoo tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki