QMG Partners ostaa sähköurakointi- ja huoltoyritykset

JT-Sähkötekniikan ja JRA-Sähkön enemmistöosuudet siirtyvät QMG Partnersin omistukseen.

JT-Sähkötekniikan ja JRA-Sähkön enemmistöosuudet siirtyvät QMG Partnersin omistukseen.

Talotekniikan huoltopalveluyritys QMG Partners ostaa enemmistöosuudet sähköurakointia ja huoltoa tarjoavista JT-Sähkötekniikasta ja JRA-Sähköstä. Molemmat yritykset toimivat pääkaupunkiseudulla ja niillä on osin samoja omistajia. Yritysostojen jälkeen yhtiön palkkalistoilla on noin 130 talotekniikka-alan ammattilaista.

Talotekniikassa urakointi ja huolto eriytyvät asteittain, ja molempien kysyntä on kasvussa. QMG Partners on talotekniikan huoltopalveluyritys, joka tarjoaa kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille sähkö-, LV-, IV- ja rakennusautomaatiopalveluita. QMG Partners kuuluu talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin.

”Kasvatamme QMG Partnersia sekä orgaanisesti että yritysostoilla. Tällä hetkellä keskitymme pääkaupunkiseutuun. Näiden yritysostojen jälkeen pääsemme 130 talotekniikka-ammattilaisen voimin noin 15 miljoonan euron liikevaihtoon vuonna 2018”, QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne kertoo.

”JT-Sähkötekniikka, josta omistimme entuudestaan vähemmistöosuuden, sekä JRA-Sähkö täydentävät tarjoomaamme hienosti. Molemmat ovat kokeneiden yrittäjien vetämiä luotettuja yrityksiä, joissa on osaava henkilöstö ja hyvät asiakassuhteet”, Matti Ranne jatkaa.

27 sähköurakoinnin ja huollon osaajaa lisää

JT-Sähkötekniikka on vuonna 2009 perustettu sähkötekniikkayritys, joka on erikoistunut teollisuuden, liiketilojen sekä kunnallisten kohteiden sähkö- ja tietoverkkoasennuksiin, asennusvalvontaan ja sähkötekniseen suunnitteluun. Vuonna 2017 JT-Sähkötekniikan liikevaihto oli noin 2,8 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 14 henkilöä.

JRA-Sähkö on vuonna 1998 perustettu sähköurakoitsija, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin, tietoliikennejärjestelmiin sekä teollisuuden-, liiketilojen ja kunnallisten tilojen sähköasennuksiin. JRA-Sähkön liikevaihto ylsi vuonna 2017 noin 4,7 miljoonaan euroon. Yritys työllistää 27 henkilöä.

Tapani Lempinen JT-Sähkötekniikan ja JRA-Sähkön toimitusjohtajaksi

Omistusmuutos ei vaikuta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan kummassakaan yrityksessä. Molemmissa yrityksissä osakkaana oleva Tapani Lempinen jatkaa kauppojen jälkeen JT-Sähkötekniikan toimitusjohtajana ja ottaa vastuulleen myös JRA-Sähkön toimitusjohtajuuden.

”Olen ollut mukana QMG Partnersissa jo parin vuoden ajan, ja tässä yrittäjähenkisessä porukassa on helppo toimia. Arvostamme sitä, että vahva ammattiosaaminen ja henkilöstön vahva rooli kuuluvat QMG:läiseen kulttuuriin”, Lempinen kertoo.

 

Lue lisää

Katso kaikki