QMG Partners ja Digisys yhdistävät turvatekniikan älykkäät palvelut ja asennukset

Talotekniikan asennus- ja huoltopalveluita laajasti tarjoava QMG Partners Oy ja turvatekniikan digitalisaation asiantuntija Digisys Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen.

Digisysin Petri Kuivala, Sami Pakarinen ja Eero Pesola ovat tyytyväisiä vahvistuvaan yhteistyöhön QMG Partnersin kanssa. Kuva: Quattro Mikenti Group

Talotekniikan asennus- ja huoltopalveluita laajasti tarjoava QMG Partners Oy ja turvatekniikan digitalisaation asiantuntija Digisys Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen, joka yhdistää turvatekniikan asiantuntijapalvelut, asennukset ja huollon, kerrotaan tiedotteessa.

– QMG Partnersilla on monipuolinen tarjooma pääkaupunkiseudulla, ja kumppanuus Digisysin kanssa tuo meille lisää digitaalisia palveluita ja asiakaslähtöisyyttä. Kehitämme digitalisaation avulla turvatekniikan asennuksia, käyttöönottoa, huoltoa, ylläpitoa ja johtamista järjestelmien ja rakennusten koko elinkaaren aikana, QMG Partnersin toimitusjohtaja Pekka Pöykkö sanoo tiedotteessa.

Kymmenestä yhtiöstä koostuva QMG Partners kuuluu valtakunnalliseen QMG-konserniin, joka on Suomen kolmanneksi suurin talotekniikka-alan yritys. Turvatekniikka on yksi QMG:n keskeisistä palvelualueista, johon konserni on hankkinut useita urakoitsijoita myös eri puolilla Suomea.

– QMG Partners tuo puolestaan Digisysille asennusvoimaa Etelä-Suomessa, ja valtakunnallisesti meillä on takanamme konsernin neljänkymmenen yhtiön resurssit. Digisysin älykkäät asiantuntijapalvelut täydentävät QMG:n yhtiöiden tarjoomaa hienosti, Pöykkö toteaa.

Digitalisaatio tuo tiedolla johtamisen turvatekniikkaan

Digisys on erikoistunut turvatekniikan ja paloturvallisuuden digitaalisiin asiantuntijapalveluihin. Siihen kuuluvat näiden järjestelmien pääkäyttö, managerointi, järjestelmätoimitukset, projektijohtaminen aikatauluineen ja kustannuksineen sekä projektien johto ja valvonta.

– Tuotamme lisäarvoa sekä perinteisiin turvajärjestelmiin että talotekniikkaan. Digitaaliset rajapinnat keräävät tietoa, joka auttaa kehittämään uudenlaisia älykkäitä, automatisoituja palveluita sekä ennakoimaan laitteiden huoltotarpeita. Tekniikan ja digitalisaation asiantuntijoina tuemme asiakkaita tekniikkaan liittyvien liiketoiminnan prosessien kehittämisessä. Samoin pystymme tarjoamaan asiakaskohtaista raportointia, kommentoi Digisys Oy:n toimitusjohtaja Sami Pakarinen tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki