QMG ostaa Kylmäkolmosen

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n.

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n.

Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. QMG:ssa Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

– Strategiamme mukaisesti täydennämme palveluvalikoimaamme kylmäalan osaamisella. Uskomme huolto- ja korjausliiketoiminnan kysynnän kasvuun, ja Kylmäkolmosen ammattitaito ja yrittäjähenkisyys sopivat mainiosti yritysverkostomme joukkoon, kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne.

– QMG Partnersin verkosto pystyy nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa palvelua. Aiomme jatkaa kasvua tarjoamalla talotekniikkapalveluita paikallisesti ja valtakunnallisesti, sekä jatkamalla yritysostoja.

Kylmäkolmonen jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään. Kylmäkolmosen yrittäjät Mikko Puharinen ja Mika Räisänen liittyvät yrityskaupan jälkeen QMG-konsernin osakkaiksi.

Kaupalla ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan. Kylmäkolmonen työllistää noin 20 henkilöä ja sen liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa vuonna 2019.

QMG hankki kesällä myös AET-Automaation ja SW-Sähkön kokonaan omistukseensa

QMG hankki kesäkuun lopussa kokonaan omistukseensa AET-Automaation ja SW-Sähkön, joista QMG omisti aiemmin vähemmistöosuudet. Molemmat tytäryhtiöt jatkavat osana QMG Partners -alakonsernia.

AET-Automaatio on kiinteistöautomaatioon erikoistunut sähköurakoitsija, joka toimii muun muassa sairaala- ja liikekiinteistöissä. SW-Sähkö tekee sähköurakointia ravintoloihin, liiketiloihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin. Molempien liikevaihto oli vuonna 2019 hieman yli miljoona euroa.

Lue lisää

Katso kaikki