PQR Consult ostaa Trilogonin liiketoiminnan

Oy PQR Consult AB vahvistaa asemaansa Suomen markkinoilla ostamalla Insinööritoimisto Trilogon Oy Ab:n liiketoiminnan.

– Kaupalla näemme selvän mahdollisuuden laajentaa ja kasvattaa toimintaamme ja palvella asiakkaitamme vielä paremmin, kertoo Jörgen Holm, PQR:n toimitusjohtaja. Samalla saamme Trilogonin pitkän kokemuksen LVI-alan konsultoinnista ja yrityksen laajan asiakaskannan käyttöömme.

PQR Consult aloitti toimintansa Suomessa elokuussa 2011. Yrityksen toimintakuvaan kuuluu julkisen sektorin, teollisuuden, sekä toimisto- ja kaupparakennuksien LVI-konsultointia. Yrityksestä löytyy osaamista vaativien rakennuksien peruskorjauksista. PQR:n palveluihin kuuluvat myös vaativat energiasimuloinnit, sekä akustiikka- ja valaistussuunnittelua.

– Tuntuu hyvältä, myydä yritykseni PQR:lle, sanoo Ben-Roger Lindberg, Trilogonin omistaja. Asiakkaitani kohtaan tämä on hyvä ratkaisu, kun tiedän, että he saavat hyvää palvelua myös jatkossa. Tulen olemaan PQR:n palveluksessa vielä kolme vuotta.

Ben-Roger Lindberg perusti Trilogon Oy:n 1993 ja yrityksellä on neljä työntekijää. Yrityksen toiminta-alue on pääosin Etelä-Suomi ja Ahvenanmaa. Kaupan myötä Trilogonin henkilökunta siirtyy PQR:lle 1.3.2012.

www.pqr.fi

www.trilogon.fi

Lue lisää

Katso kaikki