Pöyryllä kokonaisvastuu Primulan Herkkupajan toteuttamisessa

Pöyry ja Oy Primula Ab ovat solmineet sopimuksen Järvenpään tuotanto- ja logistiikkahankkeen toteuttamisesta. Hanke toteutetaan Pöyryn kiinteistökehityspalvelumallilla, jossa asiakas saa kokonaispalvelun yhdellä sopimuksella. Toimeksiannon arvoa ei julkisteta.

Primulan Herkkupajaan tulee Primulan tuotanto-, logistiikka-, myynti- ja hallintotoiminnot sekä lounaskahvila ja leipämyymälä. Pöyryn kokonaispalveluun sisältyvät hankekehitys, tontin etsintä, sijoittajan haku, vuokraus- ja myyntiasiat, kokonaissuunnittelu sekä rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Suunnittelu tehdään ns. Pöyry Integrated Design -yhteistyönä, johon sisältyvät Pöyryn arkkitehti-, rakenne- ja talotekninen suunnittelu sekä projektinjohto.

Urakoitsijat kohteeseen valitaan myöhemmin urakkakilpailun kautta. Urakkamuotona käytetään suhdannetilanteeseen ja hankkeen luonteeseen parhaiten soveltuvaa mallia. Rakennustyöt on tarkoitus käynnistää kesällä 2009 ja tehtaan tuotanto alkusyksystä 2010. Hankkeen koko on noin 14 000 brm2.

Lue lisää

Katso kaikki