PostNordille uusi logistiikkakeskus Vantaalle

PostNord rakennuttaa uuden 15 000 m2:n terminaalin Vantaan Hakkilaan.

PostNord rakennuttaa uuden 15 000 m2:n terminaalin Vantaan Hakkilaan. Kuljetusyhtiön pääkaupunkiseudun terminaalitoiminnot siirtyvät uusiin tiloihin alkusyksystä vuonna 2022.

Viestintä- ja logistiikkaratkaisuita Pohjoismaissa tarjoava PostNord on allekirjoittanut YIT:n kanssa vuokrasopimuksen toimintojensa sijoittamisesta Vantaan Hakkilaan rakennettavaan logistiikkakeskukseen. Sijainti liikennereittien varrella on logistiikkayritykselle hyvä sekä raskaan liikenteen että pääkaupunkiseudun ja sen lähialueiden jakelutoiminnan näkökulmasta.

Noin 4,4 hehtaarin kokoiselle tontille nousee PostNordin uusi noin 15 000 m2:n logistiikkaterminaali, jonne pääkaupunkiseudun terminaalitoiminnot siirtyvät tilojen valmistuttua. Uusi Vantaan terminaali on osa PostNordin verkostostrategiaa, jonka keskiössä ovat omat terminaalit kotimaan liikenteen, tuontiliikenteen ja vientiliikenteen kannalta strategisissa kaupungeissa Vantaalla, Turussa ja Tampereella.

Hakkilan logistiikkakeskuksen rakentaminen alkaa syksyllä 2021, ja tilat valmistuvat syksyllä 2022. Rakennukselle tullaan hakemaan LEED Silver -ympäristösertifiointia.

Lue lisää

Katso kaikki