Postipuiston kotikortteliin 96 uutta kotia

Helsingin Postipuiston kotikortteli laajenee, kun Postinkantaja 3:n myötä alueelle nousee 96 uutta Bonava-kotia.

Helsingin Postipuiston kotikortteli laajenee, kun Postinkantaja 3:n myötä alueelle nousee 96 uutta Bonava-kotia. Postinkantaja 3:n uudisasuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota huoneiden valoisuuteen ja arjen helppoon sujumiseen. Duo-asuntojen avulla voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi tai jakaa yhden asunnon kahdeksi pienemmäksi.

”Postinkantaja 3:ssa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa, sillä osa kiinteistösähköstä tuotetaan katoille asennettavilla aurinkopaneeleilla. Asukkaiden iloksi korttelipihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita, joten salaatit ja yrtit voi viljellä vaikka omalla pihalla. Pihan kruunaa myöhemmin alueen valmistuessa upea korttelipaviljonki, jossa on tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan ja juhliin”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja.

​Helsingin Postinkantaja 3:n 5- ja 7-kerroksisten asuintalojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huoneiden valoisuus ja monipuolisuus. Kaikkia koteja yhdistää selkeät pohjaratkaisut, lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit sekä korkeatasoinen varustelu. Lisäneliöitä asumiseen tulee reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista. Monipuolinen huoneistojakauma tuo valinnanvaraa eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeisiin.

Postipuisto kohoaa entisen maaliikennekeskuksen alueelle. Postipuiston kotikortteli rajautuu tuhannen hehtaarin laajuiseen Keskuspuistoon, lähinnä aluetta ovat Ilmalan ja Käpylän juna-asemat, ja Pasilaan on helppo matka. Autolla matka Helsingin keskustaan sujuu 20 minuutissa.

Lue lisää

Katso kaikki