Pohjola Rakennus nousi suurimmaksi asuntorakentajaksi Pirkanmaalla ja Jyväskylässä

Pohjola Rakennuksella on tällä hetkellä käynnissä yhteensä yli 1600 asunnon rakentaminen –enemmän kuin yrityksen historiassa koskaan.

Pohjola Rakennus on noussut asuntorakentamisen markkinajohtajaksi Pirkanmaalla ja Jyväskylässä ja Turussakin rakennusliike on kolmen suurimman joukossa.

Pohjola Rakennuksella käynnistyy vielä noin 540 asuntoaloitusta ennen vuodenvaihdetta. Tällä hetkellä rakenteilla on Pirkanmaalla 651, Uudellamaalla 487, Jyväskylässä 257 ja Turun seudulla 225 asuntoa.

”Kustannustehokkaalle, hyvin konseptoidulle rakentamiselle on ollut kysyntää. Olemme olleet myös aktiivisia kaavakehityksessä ja saaneet näin sopivia aluerakentamishankkeita hyvillä sijainneilla. Tapamme katsoa ja tehdä asioita eri tavalla on avannut uusia mahdollisuuksia”, konsernijohtaja Juha Metsälä kertoo.

Pohjola Rakennus on vuonna 1989 Tampereella perustettu rakennusliike, jonka pääkonttori toimii Helsingissä. Yhtiö on laajentunut viime vuosina voimakkaasti. Uudellamaalla on toiminut tytäryhtiö vuodesta 2013 ja Länsi-, Keski- ja Itä-Suomessa toiminta käynnistyi keväällä 2015. Infrarakentamiseen keskittyvä Pohjola Rakennus Oy Infra perustettiin vuonna 2014. Pohjola Rakennus on noussut toiminta-alueillaan nopeasti asuntorakentamisen kärkeen.

Lue lisää

Katso kaikki