Pohjola Rakennus jatkaa voimakasta kasvua

Pohjola Rakennus Group PRG Oy arvioi kuluvan vuoden liikevaihdon kasvavan noin 270 miljoonaan euroon.

Henkilöstömäärä on noussut jo yli 200 ja uusien hankkeiden myötä henkilöstömäärä tulee kasvamaan edelleen. Pohjola Rakennuksen toiminnassa mennään asiakkaan näkökulma edellä.

Valmistuneista kohteista tehtävän asiakastyytyväisyyskyselyn suositteluindeksi on nousussa, tällä hetkellä keskiarvo on 4,48 (asteikolla 1-5), kun koko vuoden 2016 keskiarvo oli 4,42.

”Vaikka asiakastyytyväisyyskyselyindeksi on nousussa, meillä on edelleen parannettavaa aikataulujen selkeydessä ja pitävyydessä. Lisäksi tiedottamisen lisääminen muun muassa muutostöistä ja reklamaatioiden käsittelynopeus ovat työstettävien asioiden listalla”, painottaa konsernijohtaja Juha Metsälä.

Töitä yhdessä, emme vain yksilöinä

Pohjola Rakennus paransi edelleen sijoitustaan Suomen 50 parhaan työpaikan joukossa Great Place to Work -tutkimuksessa. Listasijoitus parani edellisvuodesta (sija 23.) ollen 18.

”Pohjola Rakennuksella on rakennusalalle usein epätyypillisen matala hierarkia, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että työmaahenkilöstö tekee itse päätökset paikan päällä, eikä niitä kierrätetä useamman johtoportaan kautta”, Juha Metsälä valottaa.

Rakennusalan näkymät edelleen hyvät

”Perheasuntojen kysyntä on jälleen kääntynyt kasvuun. Asuntosijoittajat eivät ole kadonneet mihinkään, mutta rakennuskustannusten jatkuvasti noustessa hintoja on vaikea pitää enää kohtuullisina, jolloin sijoittajan näkökulmasta asuntojen tuotto laskee ja sijoittajien kiinnostus lopahtaa. Kysyntä tulee kuitenkin jatkumaan niin kauan, kun hinnat pysyvät kohtuullisina ja korot matalalla. Matalan koron aikana investointi asuntoon tai muuhun toimitilaan on fiksu päätös”, Juha Metsälä arvioi.

Lisätietoja: www.pohjolarakennus.fi

Lue lisää

Katso kaikki