Pohjola Rakennuksen tilauskanta yli kaksinkertaistui

Konserni arvioi koko vuoden liikevaihdon kasvavan 180 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa yli 40 %:n kasvua edellisvuodesta.

”Tilauskantamme yli kaksinkertaistui, mikä antaa erinomaisen pohjan strategiamme mukaiselle voimakkaalle kasvulle. Henkilöstömäärä kasvoi edellisvuoteen nähden 47 %, ja loppuvuoteen mennessä henkilöstö tulee kasvamaan entisestään”, konsernijohtaja Juha Metsälä toteaa.

Pohjola Rakennuksessa kasvun avaimena nähdään asiakastyytyväisyys. Myönteisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi yhtiössä rakennetaan palveluhenkistä asennetta läpi koko organisaation.

”Olemme tunnistaneet, että esimerkiksi kiinteistönvälittäjien toiminnassa on parantamisen varaa. Asiakastyytyväisyyden parantamiseksi kehitetään vuoden loppuun mennessä mittari, jolla seurataan jalkautettavien toimenpiteiden tehokkuutta ja tuottavuutta”, Juha Metsälä kertoo.

Pohjola Rakennuksen näkymät nojaavat alan positiiviseen markkinakehitykseen. Talous ja työllisyys ovat hienoisessa nousussa, uusia kerros- ja rivitalokohteita on aloitettu runsaasti ja uusien asuntojen kauppa käy hyvin. Korjausrakentamisen kasvu jatkuu, samoin inframarkkinoilla on pientä kasvua tänä ja ensi vuonna.

Lue lisää

Katso kaikki