Planetcon Oy osaksi Suomen Rejlersin Rakentamisen toimialaa

Osakekaupan myötä Planetcon siirtyy Rejlersin tytäryhtiöksi Rakentamisen toimialalle, Rejlers PM Talotekniikka –liiketoimintaan.

Rejlers Finland Oy on vahvistanut talotekniikan osaamistaan ja ostanut Planetcon Oy:n koko osakekannan 1.10.2020 tehdyllä yrityskaupalla. Osakekaupan myötä Planetcon siirtyy Rejlersin tytäryhtiöksi Rakentamisen toimialalle, Rejlers PM Talotekniikka –liiketoimintaan.

Planetcon Oy on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka on erikoistunut talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin. Yrityskaupalla Rejlersin Rakentamisen toimialan palvelutarjoama monipuolistuu entisestään.

– Noin 20 henkilön Planetcon on kasvun vaiheessa, jossa toiminnan kehittäminen vaatii merkittäviä ponnistuksia ja investointeja; tähän saamme hyvää tukea Rejlersiltä meidän nykyiselle ja tulevalle henkilöstöllemme, sanoo Jari Vekkeli, Planetcon Oy:n toimitusjohtaja.

– Rejlersin talotekniikan suunnittelun osaaminen ja kokemus syventävät Planetconin osaamista talotekniikan rakennuttamis -ja asiantuntijapalveluissa. Samalla asiakkaat ja oma henkilökuntamme pääsevät nauttimaan isomman talon eduista, mutta pienen toimijan joustavuudesta, sanoo Vekkeli tyytyväisenä.

Rejlers saa vahvistusta etenkin Jyväskylän, Tampereen ja Turun alueille, joilla Planetcon on toiminut tähänkin asti. Rejlersin Rakentamisen toimialalle muodostuu samalla uusi liiketoiminta-alue, Rejlers PM Talotekniikka, jonka ytimen muodostavat Planetconin asiantuntijat.

– Haemme kasvua niin nykyisillä paikkakunnillamme kuin laajentamalla toimintaamme maantieteellisesti etenkin pääkaupunkiseudulle. toteaa Vekkeli.

Nyt toteutuva yrityskauppa on osa Rejlersin strategian mukaista suunnitelmaa. Rakentamisen toimiala on Rejlers-konsernin yksi neljästä toimialasta ja tavoitteena on pitää toimialat hyvässä keskinäisessä tasapainossa.

Tämä edellyttää voimakasta kasvua myös Rakentamisessa.

– Rejlersin strategian mukaisesti haluamme monipuolistaa tarjontaamme niin nykyisiä suunnittelupalvelujamme vahvistamalla kuin laajentamalla tarjontaa myös talotekniikan rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijatehtäviin sekä kuntotutkimuksiin. Planetcon tuo meille tähän oivan lisän ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia palveluita, sanoo Kirsi Hautala, Rejlersin Rakentamisen toimialajohtaja.

Lue lisää

Katso kaikki