Pirkanmaan Mittauspalvelu laajenee yrityskaupalla

Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy on 31.8.2021 tehdyllä liiketoimintakaupalla ostanut Ympäristönsuunnittelu Oy:n mittausliiketoiminnan.

Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy on 31.8.2021 tehdyllä liiketoimintakaupalla ostanut Ympäristönsuunnittelu Oy:n mittausliiketoiminnan.

Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy ja Ympäristönsuunnittelu Oy ovat tehneet 31.8.2021 liiketoimintakaupan, jolla Ympäristönsuunnittelu Oy:n mittausliiketoiminta siirtyy Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy:lle. Ympäristönsuunnittelu Oy:n toimitusjohtaja Mika Heikkilä aloittaa Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy:n aluejohtajana ja hänestä tulee MittausGroup Holding Oy:n osakas.

Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy ja MittausGroup Holding Oy kuuluvat MittausGroup konserniin. Konserniin kuuluvat myös JT-Mittaus Oy ja Koillismittaus Oy.

Konsernin vuosittainen yhteenlaskettu liikevaihto on yli kuusi miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 65. Yritykset tarjoavat valtakunnallisesti rakennusalan mittaus- ja konsultointipalveluja. Nyt toteutettavalla liiketoimintakaupalla henkilökunnan määrä nousee 85:een työntekijään ja vuosittainen liikevaihto yli 8 miljoonan euroon.

Pirkanmaan Mittauspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemen mukaan liiketoimintakauppa vahvistaa MittausGroupin kilpailukykyä ja antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaille entistä laajemman palvelukokonaisuuden. Tavoitteena on edelleen vahvistaa markkinaosuutta valtakunnallisesti ja laajentaa toimintaa Pohjoismaihin.

Ympäristönsuunnittelu Oy Pirkanmaa on vuodesta 1993 toiminut konsulttiyritys, jonka toimialoihin kuuluvat mittausliiketoiminta sekä kaavoitus ja maankäytön suunnittelu. Yrityksen mittausliiketoiminta työllistää noin 20 alan ammattilaista. Mittausliiketoiminta on keskittynyt valtakunnallisesti merkittävien infra- sekä talonrakennuskohteiden mittaus-, määrälaskenta- ja laadunvalvontatehtäviin.

– Ympäristönsuunnittelu Oy Pirkanmaan työntekijät siirtyvät Pirkanmaan Mittauspalveluun vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakauppa on osa strategian mukaista kasvua, jossa myös lisärekrytoinnit ovat tärkeässä roolissa. Henkilöstötyytyväisyys on tärkeä arvo yhtiöllemme ja näemme että sillä mahdollistetaan kannattavaa kasvua, Tiuraniemi toteaa.

–Tämä liiketoimintakauppa vahvistaa kasvuamme ja monipuolistaa tarjoamiamme palveluita. Työmahdollisuuksien lisääntyessä saamme tehokkaammin käyttöön myös erityisosaamisemme, mikä asiakkaiden lisäksi hyödyttää myös työntekijöitämme, kommentoi Heikkilä.

Lue lisää

Katso kaikki