Petri Aarnio Bonava Suomen kaupalliseksi johtajaksi

DI, eMBA Petri Aarnio on nimitetty Bonava Suomen kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 9.12.2019 alkaen.

DI, eMBA Petri Aarnio on nimitetty Bonava Suomen kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 9.12.2019 alkaen.

Kaupallisena johtajana Aarnio vastaa Bonavan myynnistä, markkinoinnista, yritysviestinnästä ja asiakaspalvelusta. Aarnio raportoi Bonava Suomen toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Ennen siirtymistään Bonavalle Aarnio on toiminut autoalan myynnin ja markkinoinnin sekä jälkimarkkinoinnin johtotehtävissä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Veholla Suomen henkilöautoliiketoiminnoista vastaavana johtajana, jota ennen hän työskenteli VV-Autossa vastaten muun muassa Audin myynnistä Suomessa.

Bonava Suomen nykyinen kaupallinen johtaja Virpi Takala on päättänyt siirtyä yksityisyrittäjäksi ja lopettaa Bonavalla joulukuussa 2019.

”Bonava erottuu kilpailijoistaan positiivisesti nuorekkaana ja ihmisläheisenä brändinä. On kiehtovaa päästä jatkamaan tämän brändin rakentamista sekä kehittämään myyntiä ja markkinointia asiakaslähtöisesti Bonavan osaavan tiimin kanssa. Jokaisella toimialalla on omat lainalaisuudet, mutta uskon tuovani autoalalta monia toimivaksi havaittuja myynnin ja markkinoinnin käytäntöjä, jotka auttavat meitä erottumaan markkinoilla entistäkin paremmin”, sanoo Petri Aarnio.

Lue lisää

Katso kaikki