Paloturvallisuustyö toi tunnustusta Venäjällä

Pietarin kaupunginhallitus on antanut tunnustusta PPO-Elektroniikan pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Pietarissa.

PPO-Elektroniikka on tehnyt yhteistyötä Pietarin kaupungin, paikallisten paloturvallisuusorganisaatioiden sekä viranomaisten kanssa 2000-luvun alusta lähtien.

Pietarin kaupunki ilmaisi antamassaan kunniakirjassa kiitollisuutensa PPO-Elektroniikan toiminnasta paloturvallisuusratkaisujen kehittämisessä ja toteutuksessa.

PPO-Elektroniikka käynnisti suomalaisen Softex Oy:n palosammutusjärjestelmien viennin vuonna 2003.
”Olemme toimittaneet Venäjälle yli sata järjestelmää. Esimerkiksi Alexandrinsky-teatteri, Lenta-kauppakeskukset, Ambassador-hotelli sekä useat suuret logistiikkakeskukset kuten Osinovaya Roschan tulliterminaali ja Troitskiy Logopark ovat suojattu palonsammutusjärjestelmillämme. Yhteistyö venäläisten viranomaisten kanssa on ollut sujuvaa”, kertoo toimitusjohtaja Timo Ohtonen.
”Viime aikojen taloudellinen tilanne on hankaloittanut vientiä, mutta jatkuva yhteistyö toimii siitä huolimatta”, toteaa Ohtonen tyytyväisenä.

Softex-vesisumusammutusjärjestelmä on vähän vettä käyttävä matalapaineinen sammutusjärjestelmä kiinteistöjen ja laivojen palosuojaukseen. Palo tukahtuu Softex-suuttimilla aikaansaadulla sumulla. Sumu koostuu veden ja Softdrops-sammutusaineen seoksesta. Sammutuksessa käytetty pieni vesimäärä minimoi vesivahingot.

 

Lue lisää

Katso kaikki