Pagerolle LVISNet-palvelun sanomavälitys

Lvis-tukkujen omistama Suomen LVIS-Tietoverkko Oy on sopinut LVISNet-palvelunsa sanomavälityksen siirtämisestä verkkolaskuoperaattori Pagerolle.

– Etsimme tukkuja ja niiden asiakkaita tulevaisuuteen vievää, uuteen teknologiaan perustuvaa sekä loppukäyttäjän kannalta helppoa ja joustavaa ratkaisua palvelukokonaisuutemme uudistamiseksi, toteaa LVIS-Tietoverkon toimitusjohtaja Jorma Häll.

– Projektissa oli pitkään mukana tällaisen palvelun rakennuttamisvaihtoehto, mutta Pageron nykyinen palvelu sisältää pitkälle mietittyinä kaikki oleelliset palvelut ja valmiudet niin tukkujen kuin asiakkainamme olevien tukkuasiakkaiden kannalta, Häll sanoo.

– Tulemme toimittamaan lvis-toimialalle palvelukokonaisuuden, jolla on mahdollista sähköistää koko kaupankäynti tukkujen ja asiakkaiden sekä urakoitsijoiden ja loppuasiakkaiden välillä. Paketoimalla tämän kokonaisuuden asiakkaalla on mahdollisuus jatkossa saada yhdeltä luukulta kaikki sähköiset sanomanvälityspalvelut, sanoo Pageron toimitusjohtaja Toni Pihamaa.

Suomen LVIS-Tietoverkon omistavat Ahlsell Oy, Elektroskandia Suomi Oy, LVI-Dahl Oy, Onninen Oy ja SLO Oy.

Lue lisää

Katso kaikki