Pääkaupunkiseudulle avataan 24/7 toimiva rakennustarvikeliike

Rakennustarvikeliike STARK avaa ympäri vuorokauden auki olevan myymälän Vantaan Petikkoon helmi-maaliskuun vaihteessa. Uusi Nonstop-nimellä kulkeva myymälä vastaa erityisesti ammattirakentajien huutoon, sillä yhä useammassa rakennushankkeessa työtä tehdään vuoroissa yötä päivää.

– Työelämä ja koko yhteiskunta ovat Suomessakin muuttuneet luonteeltaan yhä enemmän ympärivuorokautisiksi. Ilmiö näkyy myös rakennusalalla. Rakennustarvikeliikkeen palvelujen on kehityttävä asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukana. Haluamme tarjota mahdollisimman hyvää palvelua ammattirakentajille, ja aina avoinna oleva myymälä täydentää erinomaisesti palvelupalettiamme, kertoo Stark Suomi Oy:n toimitusjohtaja Harri Päiväniemi.

Nonstop on suunniteltu palvelemaan rakennusalan ammattilaisten tarpeita. Valikoima on koottu tarkoin ja se vastaa erityisesti kasvavan korjausrakentamisen tarpeisiin.

– Uusi 24/7 auki oleva myymälä täydentää hyvin Starkin ympärivuorokautista palveluvalikoimaa. Vantaan Nonstop-myymälän lisäksi valtakunnallinen myyntipalvelumme on asiakkaille aina avoinna, Päiväniemi lisää.

Stark Suomi on osa rakennustarvikeyritys STARK Groupia, joka on aiemmin avannut vastaavanlaisen 24/7 auki olevan rakennustarvikeliikkeen Tanskaan. Konseptille on ollut jo pidemmän aikaa kysyntää myös Suomessa.

 

Jätä kommentti

*

*