ORS Service liittyy QMG:hen

Yhdistyminen kasvattaa QMG:n huoltopalveluiden tarjoomaa Pohjanmaalla.

Pietarsaarelainen ORS Service liittyy talotekniikkakonserni QMG:hen. Yhdistyminen kasvattaa QMG:n huoltopalveluiden tarjoomaa Pohjanmaalla.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupin (QMG) verkosto Pohjanmaalla vahvistuu, kun mukaan liittyy ORS Service Oy Ab Pietarsaaresta. Konserniin kuuluu lähiseudulla entuudestaan Kokkolan LVIS-Palvelu.

ORS Service jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään, ja omistajat Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt tulevat QMG-konsernin osakkaiksi. ORS Service keskittyy talotekniikan huoltopalveluiden tarjoamiseen teollisuus- ja toimitilakiinteistöihin Pohjanmaalla ja rannikkoseudulla.

– Jatkamme palvelukonseptilla, jonka määritimme 16 vuotta sitten yritystä perustettaessa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti teollisuutta ja erilaisia toimitilakiinteistöjä, ja haluamme aina tarjota erittäin laadukasta palvelua, ORS Servicen toimitusjohtaja Stefan Björkman tiivistää.

– Mahdollisuus liittyä QMG:n valtakunnalliseen organisaatioon tarkoittaa meille kiinnostavia kasvumahdollisuuksia Pohjanmaalla yhdessä Kokkolan LVIS-Palvelun kanssa.

Paikallisuus tärkeää – valtakunnallinen peitto tavoitteena

QMG:n Pohjois-Suomen aluetta johtava Heikki Kiiskilä toteaa, että yhdistyminen tarjoaa asiakkaille kiinnostavan vaihtoehdon Vaasa–Seinäjoki–Kokkola-alueella.

– Haluamme olla kilpailukykyinen haastaja sekä talotekniikan huoltopalveluissa että urakoinnissa. Yhteisvoimin Kokkolan LVIS-Palvelu ja ORS Service tarjoavat laatua ja suorituskykyä koko alueella, Kiiskilä sanoo.

QMG-konserni on muutamassa vuodessa kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi talotekniikkayritykseksi. Yritysostoja aiotaan tehdä jatkossakin, ja kovassa kasvuvauhdissa paikallisuuden merkitys on keskiössä.

– Haluamme laajentaa verkostoamme koko maan kattavaksi ja tarjota palveluita paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Olemme usein todenneet, että talotekniikkaliiketoiminta on suuressa osin paikallista, joten meidän on oltava vahvoja kaikilla alueilla. Erityisesti meitä kiinnostavat alan kärkeä edustavat talotekniikan palveluyritykset.

Lue lisää

Katso kaikki