Onnisen Venäjän tytäryhtiön toimitusjohtaja rikoksen uhrina

Onnisen Venäjän tytäryhtiön toimitusjohtaja joutui puukotuksen uhriksi viime viikon lopulla Pietarissa. Hän on vakavasti loukkaantunut, mutta jo toipumassa.

Rikos tapahtui Pietarin esikaupungissa, jossa Sergey Grigoriev oli palaamassa torstai-iltana työpaikalta kotiin. Toistaiseksi tuntematon mies puukotti toimitusjohtajaa, joka kuitenkin pääsi omin voimin kotiin ja kuljetettiin sieltä sairalaan. Poliisi tutkii tapausta.

– Olemme tyrmistyneitä ja hyvin pahoillamme tästä käsittämättömästä rikoksesta, jonka motiivista ei ole mitään tietoa. Tulemme kaikin keinoin myötävaikuttamaan siihen, että tapaus saadaan selvitettyä mahdollisimman nopeasti. Tällä hetkellä tärkein tehtävämme on tukea Sergeytä ja hänen perhettään, toteaa Onnisen vt toimitusjohtaja Tuomo Väänänen.

Väänäsen mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun joku Onnisen henkilökuntaan kuuluva on joutunut vakavan rikoksen uhriksi Venäjällä. Onnisen Venäjän tytäryhtiö perustettiin Pietariin vuonna 1994. Tällä hetkellä yhtiöllä on Venäjällä toimintaa kuudessa kaupungissa ja sen palveluksessa on maassa runsaat 200 henkilöä, jotka kaikki ovat Venäjän kansalaisia.

Lue lisää

Katso kaikki