Onninen Express -myymälöiden verkosto kasvaa Oulun seudulla

Onnisen tarjoamat palvelut paranevat Oulun seudulla, kun Kempeleeseen avataan alueen kolmas Onninen Express -myymälä maanantaina 20. syyskuuta.

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Oulun seudulla, kun Kempeleeseen avataan alueen kolmas Onninen Express -myymälä maanantaina 20. syyskuuta.

Onninen jatkaa myymäläverkoston vahvaa kasvattamista. Kempeleen myymälä on neljäs uusi Onninen Express -myymälä, joka on avattu kahden vuoden kuluessa. Pohjois-Suomessa edellinen myymälä avattiin Kemiin syksyllä 2019.

– Haluamme tuoda palvelut lähelle alueella toimivia asiakkaitamme. Heidän hankintansa helpottuvat ja nopeutuvat, kun voi poiketa asioimaan lähimyymälässä. Näin heille jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhönsä, sanoo Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Kempeleen myymälässä on kattava valikoima keskeisiä teknisen alan tuotteita. LVI- ja kylmätuotteiden määrä on noin 3 000, sähkötuotteiden noin 2 300 ja työvälineitäkin löytyy noin 1 200 erilaista sisältäen kannakkeet ja kiinnikkeet.

– Onnisella on myös huomattu, että ammattilaiset käyttävät yhä enenevissä määrin digitaalisia palveluja. Tuotteita voi helposti tilata verkkokaupastamme, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja noutaa ne valmiina pakettina Onninen Express -myymälästä, Huttunen kertoo.

Kempeleen myymälässä on sisätilaa noin 1 000 neliömetriä sekä ulkokatos ja noutopiha. Toimipaikan asiakaspalvelusta vastaa kuuden ammattilaisen henkilökunta. Myymälän uudisrakennus sijaitsee Ristisuon liikealueella Nelostien länsipuolella, ja sinne pääsee kätevimmin Kempele pohjoinen -liittymästä.

Lue lisää

Katso kaikki