Olli Salo Insinööritoimisto Mäkeläisen toimitusjohtajaksi

Salo on toiminut projektipäällikkönä suurissa suunnitteluhankkeissa ja johtanut työurallaan useita suomalaisia ja kansainvälisiä suunnitteluryhmiä.

Lehto Groupiin kuuluvan Insinööritoimisto Mäkeläisen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Olli Salo. Hän aloitti tehtävässään 1.3.2022 ja siirtyi Mäkeläiselle AFRY Finland Oy:n osastopäällikön tehtävästä, kertoo Lehto Group Oyj tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Vuodesta 2017 toimitusjohtajan tehtävässä toiminut Ville Jurvansuu on siirtymässä toisen työnantajan palvelukseen perehdytettyään seuraajansa uuteen tehtävään.

Olli Salolla on 12 vuoden kokemus vaativien kalliorakennushankkeiden rakennesuunnittelusta, esisuunnittelusta ja työnaikaisesta suunnittelusta. Viimeisimpänä tehtävänä hän on työskennellyt AFRY:llä maanalaisten tilojen rakennesuunnittelun osastopäällikkönä.

Lisäksi Salo on toiminut projektipäällikkönä suurissa suunnitteluhankkeissa ja johtanut työurallaan useita suomalaisia ja kansainvälisiä suunnitteluryhmiä. Hän on tullut alalla tunnetuksi myös innovatiivisista suunnitteluratkaisuista palkintoja keränneissä allianssiprojekteissa.

 

Lue lisää

Katso kaikki