Nurmijärvelle Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälä

Rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2021 ja liiketila valmistuu loppuvuodesta 2021.

Lehto rakentaa Nurmijärven kuntaan Lidlin ja Tokmannin käyttöön liiketilan, joka on kooltaan noin 5000 kerrosalaneliötä. Yhtiöt ovat tehneet ennenkin yhteistyötä: Lehto on kehittänyt vuosien varrella sekä Lidlille että Tokmannille useita liiketiloja.

Tuleva liikekeskittymä sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylässä, Rajamäentien, Sairaalantien, Raalantien ja Toreenintien rajaamalla alueella. Rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2021 ja liiketila valmistuu loppuvuodesta 2021.

– Hankekehityksessä hyödynnettiin Lehdon Kirittäjä-konseptia, joka on toimialalla uusi toimintamalli ja nopeuttaa hankkeiden käynnistymistä laadusta tinkimättä, kertoo aluejohtaja Kimmo Hyry Lehdolta.

Tunnettujen ketjujen myymälät tuovat Nurmijärvelle lisää odotettuja kaupan palveluja ja mahdollisesti jopa 30 uutta työpaikkaa.

– Loppuvuonna 2021 avattava Tokmanni tulee tarjoamaan mm. Kirkonkylän ja Rajamäen asukkaille monipuolisen valikoiman käyttö- ja päivittäistavaroita tunnetusti halpaan hintaan”, iloitsee Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.

Hanke saatiin käyntiin myös koronaviruksen sävyttämänä poikkeusaikana.

– Tämä on Nurmijärvellä paljon odotettu ja toivottu hanke, ja toivotamme Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän lämpimästi tervetulleeksi. Uusi myymälä lisää kuntamme kaupallista tarjontaa, luo työpaikkoja ja elävöittää Kirkonkylän keskustaa, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo.

Lue lisää

Katso kaikki