NREP perustaa yhteisyrityksen monitoimitilojen kehittämiseen

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on sopinut Aktiivihallit Ky:n perustamisesta yhdessä kiinteistöalan ammattilaisten Tapani Pirin ja Jukka Torvisen kanssa. 

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on sopinut Aktiivihallit Ky:n perustamisesta yhdessä kiinteistöalan ammattilaisten Tapani Pirin ja Jukka Torvisen kanssa. 

Aktiivihallit Ky:n tavoitteena on investoida ja kehittää muuntojoustavia monitoimikiinteistöjä erityisesti tuotannon ja varastoinnin tarpeisiin. Hankkeissa panostetaan tilojen toimivuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Aktiivihallit Ky investoi ja kehittää monitoimikiinteistöjä, jotka ovat joustavasti jaettavissa varasto- ja pientuotantotiloiksi sekä esimerkiksi näyttely-, toimisto- ja liikekäyttöön. Yhtiö tutkii ensimmäisiä sijoituskohteita ja selvittää samalla mahdollisuutta rakentaa uusia varasto- ja tuotantokiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

”Haemme kasvua uusista kiinteistösegmenteistä, ja tällaisille muuntojoustaville hallitiloille on suuri kysyntä etenkin kasvavissa kaupunkikeskuksissa. Yhteisyrityksellä haluamme vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin panostamalla vahvaan hallinnointiosaamiseen ja aktiiviseen asiakaspalveluun”, kertoo NREP:n osakas Jani Nokkanen.

Aktiivihallit Ky rakentaa, vuokraa ja räätälöi monitoimitiloja käyttäjien tarpeisiin. Kaikissa kohteissa tarkistetaan myös mahdollisuudet parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta.

”Haluamme luoda toimintaedellytyksiä suomalaiselle tuotannolle ja räätälöidä kullekin vuokralaiselle juuri tarpeeseen sopivat tilat. Huolehdimme myös kiinteistöjen kestävästä kehityksestä”, kertovat Jukka Torvinen ja Tapani Piri.

”Esimerkiksi optimoimalla taloteknisiä järjestelmiä, hyödyntämällä maalämpöä ja kehittämällä jätehuoltoa ja kierrätystä voidaan helposti ja kannattavasti pienentää varasto- ja tuotantokiinteistöjen ympäristökuormitusta.”

 

Lue lisää

Katso kaikki