Nivos vastaa älykkäiden energiaratkaisujen kysyntään uusilla palveluilla

Mäntsäläläinen monialayhtiö Nivos kehittää ja laajentaa palveluitaan yhdistämällä Energiaratkaisut-liiketoimintansa Nivos Palvelut Oy:n tarjoamiin energia-, tietoliikenne- ja vesihuollon asiantuntija- ja operointipalveluihin.

Muutos ei vaikuta yhtiön nykyisiin asiakkaisiin, vaan se mahdollistaa entistä paremmin kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen tarjoamisen ja kehittämisen kasvavaan kysyntään.

– Asiakkaiden tietoisuus ja odotukset älykkäiden energiaratkaisujen tuomista hyödyistä ovat kasvaneet nopeasti. Me Nivoksella olemme ennakoineet muutosta hyvissä ajoin ja voimme siksi vastata lisääntyvään kysyntään. Se onnistuu entistä paremmin, kun energiaratkaisut ovat osa Nivos Palvelut Oy:n tarjontaa, kertoo Nivoksen liiketoimintajohtaja Sanna Kokkonen.

Nivos on viime vuosina toteuttanut monipuolisia hajautettuja energiaratkaisuja, kuten lämpöpumppuihin perustuvia lämmitys- ja energiatehokkuusratkaisuja, aurinkovoimaloita ja sähköautojen latauspisteitä, asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Nyt yhtiö haluaa jalostaa karttunutta osaamistaan eteenpäin ja tarjota sitä mahdollisimman laajaan käyttöön.

Esimerkiksi yritysasiakkaat ja julkiset toimijat voivat hyötyä merkittävästi erilaisista käytönaikaisista jatkuvista palveluista, kuten tilojen lämmityksen ja sisäolosuhteiden älykkäästä optimoinnista.

– Uskon, että ratkaisumme ja palvelumme kiinnostavat yhä laajempaa asiakaskuntaa – esimerkiksi kiinteistöalaa, kaukolämpöyhtiöitä ja kuntia, jotka haluavat saada parhaan hyödyn irti uusista energiaratkaisuista, Kokkonen sanoo.

Nivoksen tähtäimessä ovat energiaratkaisuliiketoiminnan laajentaminen sekä asiakkaita entistä paremmin palvelevat tuotteet ja palvelut. Energiaratkaisujen sisällyttäminen Nivos Palvelut Oy:n toimintaan on luontevaa jatkoa Nivos-konsernin viime vuonna toteutetulle organisaatiomuutokselle, jolla haetaan ketteryyttä reagoida alan murrokseen ja asiakkaiden tarpeisiin.

Tuolloin perustettu Nivos Palvelut Oy tuottaa monipuolisia asiantuntija- ja asennuspalveluita erityisesti verkkojen ylläpitoon ja häiriöiden ennakoitiin sekä älyverkostoratkaisuihin liittyen. Energiaratkaisut-liiketoiminnan palvelut ja osaaminen täydentävät tätä kokonaisuutta.

Energiaratkaisujen entinen koti Nivos Energia Oy puolestaan hoitaa jatkossakin sähkön sekä netti- ja TV-palvelut asiakkaille.

 

Lue lisää

Katso kaikki