NCC kehittää Ruoholahteen pääkonttoritason toimistotaloja

NCC kehittää Helsingin Ruoholahteen pääkonttoritason toimistotaloja uudella konseptilla.

NCC kehittää Helsingin Ruoholahteen pääkonttoritason toimistotaloja uudella konseptilla.

NCC on laatinut Ruoholahteen asemakaavamuutoksen tueksi viitesuunnitelmia pääkonttoritason toimistorakennuksista yhteistyössä Helsingin kaupungin, JKMM Arkkitehtien, alueen toimijoiden ja vuokralaisten kanssa. Konseptina on syntynyt korkean palvelutason toimistorakennuksia, joissa oleellista on alueen muille toimijoille ja asukkaille avoimet palvelut.

Konseptoinnin lähtökohtana on ollut halu nostaa entisestään Ruoholahti yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista pääkonttoreiden alueista sekä kehittää sinne elävä ja avoin ilmapiiri, joka luo inspiroivan työnteon ja elämisen kulttuurin koko alueelle 24/7. Ensimmäisen vaiheen rakennus We Land tarjoaa kaikille eri kokoisia tapahtumatiloja yhdessä neljän konseptiltaan erilaisen lounas- ja illallisravintolan kanssa.

Työssä viihtymisen ja tehokkuuden kannalta merkittävin yksittäinen tekijä on työn tahtomaton keskeytymättömyys, minkä varmistamiseksi erilaisille töille on oltava erilaiset tilat. We Land venyttää yritysten tilatarpeet elinkaaren mukaan ja takaa palveluita, jotka tukevat työn tekemistä.

”Haluamme kaikin tavoin tukea työn tekemistä ja työssä onnistumista. Näistä tarpeista syntyi We Land – talo, joka on luotu korkealla palvelukulttuurilla ja verkostoitumista tukevalla avoimuudella”, kertoo Senior Developer Heikki Alén NCC Property Developmentista.

We Land -talolle suunnitellaan korkeinta BREEAM Outstanding -luokitusta. We Land ei ole pelkästään teknisesti ympäristöä huomioiva, vaan talon käyttäjät kokevat arjen valinnoillaan osallistuvansa ympäristöä kunnioittaviin tekoihin.

Kohteelle haetaan investointipäätös ennen rakentamisen arvioitua aloitusta vuoden 2020 aikana. Ensimmäisen vaiheen, We Land -talon valmistumisen tavoite on vuonna 2022.

Lue lisää

Katso kaikki