NCC rakentaa Jyväskylään kaksi Terve talo -konseptin asuinkerrostaloa

NCC on allekirjoittanut yhteensä noin 9,5 miljoonan euron arvoiset sopimukset Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n kanssa. Sopimus koskee kahden asuinkerrostalon sekä pysäköintirakennuksen ja pihan rakentamista Jyväskylään.

NCC toimii urakoitsijana JVA:n Pellonreunan uudisrakentamishankkeen E- ja F-rakennuksien rakentamisessa. Rakentaminen aloitetaan lokakuussa 2018, ja hanke valmistuu kokonaisuudessaan helmikuussa 2020. Rakennukset sisältävät seitsemän asuinkerrosta, kellarikerroksen ja ullakkotilat. Pysäköintirakennukseen tulee kaksi pysäköintitasoa, ja asuntoja rakennuksissa on yhteensä 89.

”Toisen talon katolle rakennettava aurinkovoimala on yksi kohteen erityispiirre, jonka avulla pyritään vastaamaan kestävän kehityksen haasteisiin”, kertoo JVA:n toimitusjohtaja Timo Hyttinen.

Hankkeessa noudatetaan Terve talo -toimintamallia. Malli panostaa kaikissa rakentamisen vaiheissa kosteuden- ja puhtaudenhallintaan.

”Pellonreunan vuokrataloista rakentuu alueella tyylikäs kokonaisuus. Rakentamalla Terve talo -konseptin mukaisesti varmistetaan osaltaan se, että asukkaat pääsevät muuttamaan turvallisiin ja terveellisiin tiloihin”, sanoo NCC:n työpäällikkö Ville Kupiainen.

Lue lisää

Katso kaikki