NCC jatkaa Fredriksbergin rakentamista

NCC käynnistää Fredriksbergin toimistokokonaisuuden kahden seuraavan vaiheen rakentamisen Helsingin Vallilassa. Uutta vuokrattavaa toimitilaa tulee noin 11 000 m². Rakennus valmistuu toukokuussa 2020. 

NCC:n kehittämä uniikki toimistokohde Fredriksberg sijaitsee Vallilan Konepajan alueella. Kohteen kokonaislaajuus on noin 31 000 kerrosneliömetriä, ja sen keväällä 2018 valmistunut A-talo on lähes täyteen vuokrattu.

”Fredriksbergin kaltaiselle työympäristölle on Helsingissä kova kysyntä. A-vaiheen menestys kannustaa meitä käynnistämään kerralla kaksi seuraavaa vaihetta. Yhteisöllinen, uudenlainen tapa tehdä töitä yhdistettynä ensiluokkaisiin palveluihin sekä moderniin ja inspiroivaan designiin houkuttelevat yrityksiä Vallilaan”, kertoo hankekehityspäällikkö Yirui Jiang NCC:stä.

Nyt käynnistyvät vaiheet käsittävät noin 700 uutta työpistettä ja vuokrattavaa toimitilaa kuudessa kerroksessa. Rakennukseen on tulossa toimistotilojen lisäksi liiketilaa ravintoloille ja kahviloille sekä ylimpään kerrokseen edustus- ja terassitilat. Fredriksberg toteutetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen BREEAM-ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

 

 

Lue lisää

Katso kaikki