Elina Engman

Muutos Caverionin johtoryhmässä

Elina Engman on nimitetty 1.1.2020 alkaen Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtoon ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle.

Elina Engman on toiminut aiemmin muun muassa ÅF Consultin johtajana vastuussa ÅF:n uusiutuvan energian ja energialiiketoiminnan konsultoinnista, Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtajana, Kemira Oyj:n energiatoiminnosta vastaavana johtajana sekä energialiiketoimintaan liittyvissä tehtävissä Arevassa ja Siemensillä.

Sakari Toikkanen on päättänyt hakeutua uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella.

– Uudella divisioonavetäjällä on merkittävä rooli strategiamme kasvuvaiheen läpiviennissä Teollisuuden ratkaisuissa. Caverionilla on vahva asema teollisuuden palveluissa Suomessa, ja tavoitteenamme on saada vahvempaa jalansijaa myös muissa Caverion-maissa”, toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

– Sakarilla on ollut merkittävä rooli Caverionin historiassa jo YIT:n ajoilta. Hän on työskennellyt kattavasti monilla eri toiminta-alueillamme ja toiminut myös jakson konsernin väliaikaisena toimitusjohtajana. Kiitän Sakaria hänen panoksestaan Caverionin kehittämisessä ja erityisesti Teollisuuden ratkaisut -divisioonan rakentamisessa ja Maintpartner-yritysoston johtamisessa.

Jätä kommentti

*

*