Muutoksia Lassila & Tikanojan johdossa

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus on nimittänyt talousjohtajaksi 1.3.2009 alkaen Ville Rantalan talousjohtaja Sirkka Tuomolan jäädessä eläkkeelle. Johtajiston uusiksi jäseniksi on nimitetty 3.11.2008 alkaen Laura Aarnio, Kimmo Huhtimo ja Inkeri Puputti.
KTM Ville Rantala (s. 1971) on toiminut Suunto Oy:n talousjohtajana (Director, Finance and Business Development) vuodesta 2007 lähtien. Sitä ennen Rantala on toiminut muun muassa UPM-Kymmene Oyj:ssä talousjohtajana Hieno- ja erikoispaperit -toimialalla ja Business Controllerina.
KTM Laura Aarnio (s. 1975) on toiminut laskentajohtajana vuodesta 2005 lähtien. Hän työskenteli laskentapäällikkönä vuodesta 2001 lähtien ja sitä ennen laskentaekonomina entisessä Lassila & Tikanoja -yhtymässä vuodesta 1999 alkaen.
DI Kimmo Huhtimo (s. 1970) on tuote- ja prosessikehityksestä, markkinointiviestinnästä ja yhteyskeskuksesta vastaava johtaja. Huhtimo tuli yhtiöön vuonna 2005 ja hänet nimitettiin nykyiseen tehtäväänsä 13.10.2008. Sitä ennen hän toimi tuotekehitys- ja myyntijohtajana ja tuotekehityspäällikkönä. Huhtimo on toiminut aiemmin liiketoiminnan ja palvelukonseptien suunnittelu- ja kehitystehtävissä Elisa Oyj:ssä ja TienoEnator Oyj:ssä.
VTM Inkeri Puputti (s. 1964) on nimitetty henkilöstöjohtajaksi 3.11.2008 alkaen. Puputti aloitti L&T:llä vuonna 2006 henkilöstönkehitysjohtajana. Hän on aiemmin työskennellyt henkilöstön kehittämisen parissa Rautakirja Oy:ssä, Oy Sinebrychoff Ab:ssä ja HPY:ssä (nyk. Elisa Oyj).

Johtajistoon kuuluvat edelleen toimialajohtajat Anna-Maija Apajalahti, Jorma Mikkonen ja Arto Nivalainen sekä talousjohtaja Sirkka Tuomola 28.2.2009 saakka. Laskentajohtaja raportoi talousjohtajalle, muut toimitusjohtajalle. Aiemmin johtajistoon kuulunut myynti- ja markkinointijohtaja Kari Korpelainen on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta.

Lue lisää

Katso kaikki