Mikenti-yhtiöt osti Jypron

Mikenti-Yhtiöt Oy on ostanut jyväskyläläisen Jypro Oy:n. Automaattisia sammutusjärjestelmiä toimittavan Jypro Oy:n liikevaihto vuodelta 2008 ylitti 4 milj. euroa. Yrityksessä työskentelee 28 henkilöä ja sen toimialueena on koko maa.
Vuonna 1990 perustettu Jypro Oy on täyden palvelun sprinkleriyritys, joka on erikoistunut vaativien sammutusjärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen. Yrityksen aiemmat omistajat Seija ja Sauli Mahosenaho jatkavat yrityksen palveluksessa eikä kaupalla ole muitakaan henkilöstövaikutuksia. Sauli Mahosenaho jatkaa myös yhtiön vähemmistöosakkaana 5 %:n osuudella. Jypro Oy:n toiminta jatkuu itsenäisenä tytäryhtiönä.

Mikenti-yhtiöitä ja Jyproa yhdistää kyky ja halu ottaa projekteissa kokonaisvastuu eli vastata myös suunnittelusta. Sprinkleriliiketoiminta vahvistaa toimitus- ja kilpailukykyämme taloteknisenä kokonaistoimittajana, toteaa Mikenti-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Henri Juva.

Yhteistyö Mikenti-yhtiöiden kanssa tuo molemmille uusia mahdollisuuksia, uskoo Jypro Oy:n toimitusjohtaja Sauli Mahosenaho. Tarve omaisuuden ja henkilöiden suojaamiseen kasvaa suhdanteista riippumatta, ja nyt voimme tarjota entistä laajempaa palvelua.

Mikenti-yhtiöillä on ennestään toimipaikat Vantaalla, Lahdessa, Forssassa, Leppävirralla ja Varkaudessa. Yhtiöryhmän liikevaihto ylitti viime vuonna 21 milj. euroa ja henkilöstön määrä on 120.

Lue lisää

Katso kaikki