Mika Salokangas lähti Ahlsellilta

Toimitusjohtaja Mika Salokangas jätti tehtävänsä toukokuun lopussa ja lähti  Ahlsellilta.

Toimitusjohtaja Mika Salokangas jätti tehtävänsä toukokuun lopussa ja lähti  Ahlsellilta.

Mika Salokangas on toiminut Ahlsell Oy:n toimitusjohtajana yli 13 vuotta. Tänä aikana yhtiö on kasvanut sekä orgaanisen kasvun että yritysostojen myötä 160 miljoonan euron yrityksestä 365 miljoonan euron yritykseksi. Lisäksi Ahlsellin tuote- ja palvelutarjooma on laajentunut alun puhtaasta LVI- tuotteiden valikoimasta käsittämään koko teknisen tukkukaupan kentän.

”Minusta on nyt hyvä hetki jättää yritys uudelle vetäjälle ja siirtyä itsekin eteenpäin uusiin haasteisiin. Olen viihtynyt Ahlsellilla erinomaisesti ja olen erittäin ylpeä siitä, mitä kaikkea olemme saaneet yhdessä aikaiseksi”, Salokangas toteaa yhtiön tiedotteessa.

”Minulla on vahva usko ja luottamus niin Suomen johtoryhmään kuin muuhunkin henkilökuntaan. Olen varma, että tulevaisuuden kehitys jatkuu jatkossakin erinomaisena ja pystymme tuomaan asiakkaille ja omistajille heidän toivomaansa lisäarvoa.”

”Sen jälkeen, kun Ahlsell ostettiin ulos pörssistä on meillä nyt uusi vaihe liiketoimintamme kehityksessä. Painopiste on erittäin vahvasti kannattavassa kasvussa, niin orgaanisessa kuin yritysostojenkin kautta saatavassa kasvussa”, kommentoi konsernin toimitusjohtaja Johan Nilsson. Salokankaan lähtöä.

”Ajankohta on nyt hyvä toimitusjohtajavaihdokselle. Samalla haluan kiittää Mikaa hänen suurenmoisesta panoksestaan Ahlsellilla ja tuloksista, joita on hänen johtajakaudellaan saatu aikaiseksi.”

Salokangas lopetti yhtiön palveluksessa 31.5. ja uuden toimitusjohtajan rekrytointi on aloitettu. Siihen asti toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa konsernin M&A –vastaava Mikael Falk.

Lue lisää

Katso kaikki