Kuva: Heikki Heikkonen
LVI-alan messut MCE - Mostra Convegno Expocomfort vuonna 2016 Milanossa.

Messuja peruttu koronaviruksen takia

Koronaviruksen takia seuraavat messut siirtyvät syyskuuhun 2020: MCE – Mostra Convegno Expocomfort, Light + Building sekä IEA:n 13. lämpöpumppukonferenssi.

LVI-alan messut MCE – Mostra Convegno Expocomfort on siirretty Milanoon syyskuulle, ajankohtaan 8–11.9.2020. Messut oli alun perin tarkoitus järjestää Milanossa 17.-20.3.2020.

”Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme terveys on tärkein prioriteettimme”, sanoo Massimiliano Pierini, Reed Exhibitions Italian toimitusjohtaja.

”Emme tehneet päätöstä kevyesti; asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja tiimimme Italiassa ovat työskennelleet uskomattoman kovasti näiden tapahtumien parissa”, Pierini jatkaa, mutta kertoo, että vaikka tapahtuman eteen on tehty kovaa työtä, osallistujien terveellisyys ja turvallisuus on välttämätöntä asettaa etusijalle.

Euroopassa levinnyt koronavirus siirtää myös Frankfurtin Light + Building -messuja. Nämä valaistus- ja talotekniikkamessut siirtyvät syyskuun 2020 puolenvälin ja lopun välille. Light + Building on alan tärkeä kohtauspaikka esimerkiksi arkkitehdeille, teollisuudelle ja suunnittelijoille.

Koronaviruksen leviäminen on siirtänyt myös IEA:n 13. lämpöpumppukonferenssin syyskuulle, ajankohtaan 21.–24.9.2020. Konferenssi oli tarkoitus järjestää Koreassa toukokuussa.

Jätä kommentti

*

*