Merja Tiivola on Vuoden rakennuttajakonsultti 2016

Varmaotteinen Merja Tiivola on turvaluokiteltujen kohteiden erityisosaaja.

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi Merja Tiivolan Rakennuttajatoimisto HTJ:sta. Tilaajat kiittävät Tiivolaa tämän osaamisesta ja luotettavuudesta.

Hänen käsiinsä on uskottu useiden vaativien erikoiskohteiden sekä turvaluokiteltujen hankkeiden johtaminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja kollegoiden arvostus ovat osoituksia sellaisesta ammattitaidosta, jota tilaaja rakennuttajakonsultilta odottaa.

Hankkeiden läpiviejänä Merja Tiivola on varmaotteinen ja aina huolellisesti valmistautunut. Hän myös hallitsee perusteellisesti eri urakkamuotoihin liittyvät sopimuskuviot, mikä luo turvaa kaikille hankkeen osapuolille. Vuorovaikutus Tiivolan kanssa on sujuvaa ja projektien läpimeno on hänen luotsaamanaan jouhevaa, sanotaan perusteluissa.

Merja Tiivola on rakennuttanut lukuisia erikoiskohteita, joiden johtaminen on vaatinut innovatiivisuutta ja ennakkoluulotonta otetta. RAPS-pätevyyden omaavalla Tiivolalla on myös harvinainen kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön pääauditoijan pätevyys, minkä vuoksi suuri osa hankkeista, joissa hän on ollut mukana, ovat salaisia.

Yksi erityisen haastavista kohteista, jonka onnistumisesta Merja Tiivola vastasi, on Helsingin Työväenyhdistyksen rakennuttama ravintola Meripaviljonki Hakaniemessä. Vaativa rakennus sisältää useita erikoisratkaisuja ja se on näyttävä maamerkki.

Merja Tiivola on toiminut projektipäällikkönä vaativissa ja monimuotoisissa rakennushankkeissa yli kymmenen vuoden ajan.

Lue lisää

Katso kaikki