Matti Hirvonen Assemblin Oy:lle LV-yksikönpäälliköksi – ”Yhdessä tekemällä me teemme tästä entistä paremman yrityksen”

Hirvonen työskentelee Helsingin toimipisteessä urakoinnissa.

Matti Hirvonen. Kuva: Assemblin Oy

Matti Hirvonen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-yksikönpäälliköksi 2.1.2023 alkaen. Hirvonen työskentelee Helsingin toimipisteessä urakoinnissa. Koulutukseltaan Hirvonen on LVI-työteknikko, ja hänellä on johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Tällä hetkellä hän opiskelee myös tradenomin koulutusohjelmassa, kertoo Assemblin tiedotteessaan.

Hirvosella on työkokemusta takana yli 20 vuoden ajalta sekä putkiasentajan että työnjohdon työtehtävistä. Hän aloitti uransa aikoinaan putkiasentajana Kaariputki Oy:ssä, josta hän siirtyi Suomen Talotekniikka Oy:lle vuonna 2011. Hirvonen viihtyi Suomen Talotekniikka Oy:ssä yli kymmenen vuoden ajan, jossa hänen urapolkunsa sisälsi putkiasentajan, työnjohtajan, projektipäällikön ja asennuspäällikön työtehtäviä. 

– Kaariputki ostettiin aikoinaan EMC:lle, eli nykyiselle Assemblinille, josta siirryin Suomen Talotekniikkaan. Eli periaatteessa palaan takaisin juuri siihen yhtiöön, mistä olen LVI-urani aloittanut. Tosin hiukan eri tehtäviin, toteaa Hirvonen tiedotteessa, pilke silmäkulmassa.

Assemblinilla Hirvosen vastuualueisiin kuuluu pääkaupunkiseudun LV-urakointi. Helsingin putkiurakoinnissa työskentelee yli 30 asentajaa ja kahdeksan projekti-, hankinta- ja laskentahenkilöä. Tällä hetkellä yksikkö toteuttaa muun muassa Kalasataman 98-metrisen tornitalo Vision ja Finlandia-talon LV-urakoita.

– Odotan innolla, että pääsen antamaan oman panokseni tämän yrityksen toimintaan. Yhdessä tekemällä me teemme tästä entistä paremman yrityksen niin asiakkaille kuin meidän työntekijöillemme, toteaa Hirvonen tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki