Martti Forss Onninen Oy:n toimitusjohtajaksi

Onninen Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Martti Forss 2.2.2018 alkaen.

Onninen Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Martti Forss 2.2.2018 alkaen.

Martti Forss on toiminut Onninen Suomen maajohtajana vuodesta 2011 lähtien, jolloin hän siirtyi Onnisen palvelukseen. Tällä välin Onninen muuttui perheyhtiöstä Keskon tytäryhtiöksi tammikuussa 2016 tehdyn yrityskaupan seurauksena.

Forss korostaa, että hänen nimityksellään ei ole minkäänlaista vaikutusta asiakasrajapintaan. Onninen on yli 100-vuotias yritys ja nimi katolla on edelleen hyvin sitova asiakaslupaus.

”Olen vetänyt Onnisen liiketoimintoja Suomessa ja Baltiassa monta vuotta. Nyt selkeytimme organisaatioitamme. Keskolla on Suomessa rakentamisen ja talotekniikan kaupassa kaksi bisnestä: Onninen ja K-Rauta”, Forss kertoo.

Molemmilla on omat selkeät identiteetit, mutta synergiaetuja haetaan toki sieltä missä niitä on. Erot ovat silti selkeät niin asiakkaiden, konseptien kuin tuotevalikoimienkin osalta.

”Itse en näe nimityksessäni isoa käytännön muutosta, sillä vastaan jatkossakin Suomen ja Baltian liiketoimista”, Forss toteaa.

Hyvän taloudellisen kasvun seurauksena teknisellä kaupalla on tällä hetkellä pula ammattitaitoisesta työvoimasta. Onninen on uutisoinut viime aikoina useiden Express-myymälöiden avaamisesta.

Lue lisää

Katso kaikki