Marko Holopainen Bravida Finlandin toimitusjohtajaksi

Marko Holopainen siirtyy tehtävään Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajan paikalta.

Marko Holopainen on nimitetty Bravida Finland Oy:n toimitusjohtajaksi.

Holopainen on toiminut johtotehtävissä mm. ABB Installaatiot Oy:ssä, Koja Tekniikka Oy:ssä sekä viimeisimpänä Consti Yhtiöissä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut.

”Olen todella tyytyväinen saadessamme Marko Holopaisen joukkoomme. Olen vakuuttunut siitä, että hän tulee pitkällä alan kokemuksellaan ja osaamisellaan jatkamaan Bravidan huolto- ja asennusliiketoiminnan positiivista kehitystä Suomessa. Bravidan laajentuminen Suomeen vuonna 2015 ja sitä seuranneet kolme yritysostoa ovat luoneet meille vahvan perustan jatkuvalle kasvulle”, sanoo Bravidan konsernijohtaja Mattias Johansson.

Marko Holopainen aloittaa Bravida Finlandin toimitusjohtajana maaliskuun 2018 lopussa. Hän seuraa tehtävässä Mattias Johanssonia, joka on toiminut väliaikaisena toimitusjohtajana elokuusta 2017 lähtien. Holopaisesta tulee myös Bravida-konsernin johtoryhmän jäsen.

”Olen erittäin innoissani astuessani Bravida Finlandin toimitusjohtajan rooliin. Yhtiöllä on erinomaiset mahdollisuudet nousta johtavaksi taloteknisten asennus- ja huoltoratkaisujen tarjoajaksi myös Suomessa – kuten se on jo muissa Pohjoismaissa”, Holopainen toteaa.

Lue myös:

Marcus Karsten jättää tehtävänsä Bravida Finlandissa

Bravida kasvaa Suomessa 

Lue lisää

Katso kaikki