Maintpartnerin Suomen toiminta integroitiin Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonaan

Uudistuneessa Teollisuus-divisioonassa toimii Suomessa 2 500 teollisuuden ammattilaista ja asiantuntijaa, jotka vastaavat teollisuuslaitosten kunnossapidosta ja operoinnista koko maassa.

Maintpartnerin Suomen toiminta on 1.6.2020 kokonaan integroitu Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonaan, joka alkaa samalla toimia nimellä Caverion Teollisuus.

Yritysnimenä säilyy Caverion Industria Oy. Yrityskauppa, jossa Caverion osti Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan liiketoiminnot, julkistettiin maaliskuussa 2019 ja sai kilpailuviranomaisen hyväksynnän marraskuussa 2019.

Uudistuneessa Teollisuus-divisioonassa toimii Suomessa 2 500 teollisuuden ammattilaista ja asiantuntijaa, jotka vastaavat teollisuuslaitosten kunnossapidosta ja operoinnista koko maassa.

– Olemme löytäneet synergiaetuja toimintojemme ja toimipisteittemme yhdistämisellä, kertoo Caverionin Teollisuus-divisioonan johtaja Elina Engman.

– Myös asiakkaamme ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä ja tukensa sille, että kahdesta vahvasta, osaavasta toimijasta tulee nyt yksi yhtenäinen, entistä vahvempi ja monipuolisempi palveluntoimittaja. Näin heidän palvelunhankintansa yksinkertaistuu ja on paremmin hallittavissa – asiakkaankin näkökulmasta.

Caverion Teollisuuden palvelut kattavat kaikki teollisen toiminnan elinkaaren vaiheet rakentamisesta ja projekteista teollisuuslaitoksella monen tyyppisiin teknisen kunnossapidon toimeksiantoihin. Kunnossapidon ja käytön kehittämistä tukevat uusimmat IoT- ja tekoälypohjaiset sekä muut digitaaliset ratkaisut ja vahva kehityshankeosaaminen perinteisemmilläkin menetelmillä.

Puolassa on lisäksi 400 Maintpartner-taustaista teollisuuden ammattilaista ja asiantuntijaa. Puolan osalta integraatio on menossa ja valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Virossa Maintpartnerin toiminta päättyi 31.12.2019.

Lue lisää

Katso kaikki