Maija Jokela johtamaan NCC Building Nordicsin strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä

Uudessa positiossaan Jokela vastaa NCC:n Suomen, Norjan ja Tanskan rakennustoimintojen strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä ja on liiketoiminta-alueen pohjoismaisen johtoryhmän jäsen.

NCC saa uuden suomalaisvahvistuksen liiketoiminta-aluetasolle, kun Maija Jokela ryhtyy vetämään NCC Building Nordicsin strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä. Uudessa positiossaan Jokela vastaa NCC:n Suomen, Norjan ja Tanskan rakennustoimintojen strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä ja on liiketoiminta-alueen pohjoismaisen johtoryhmän jäsen.

Maija Jokela siirtyy NCC:lle Swecolta, missä hän toimii tällä hetkellä Sweco PM Oy:n toimitusjohtajana. Jokela on diplomi-insinööri ja hän on toiminut usean suomalaisyrityksen hallituksen jäsenenä.

– Uudessa roolissaan Maija ryhtyy vetämään pohjoismaisen liiketoimintamme kehitystä ja vastaa uuden strategisen suuntamme implementoinnista, sanoo NCC Building Nordicsin johtaja Catarina Molén-Runnäs.

– Uuden roolin kautta uskon saavani mainion näköalan rakennusalaan Pohjoismaissa ja pääsen hyödyntämään kokemustani projektinjohtamisen saralta NCC:n parhaaksi, sanoo Maija Jokela.

Jokela aloittaa NCC:llä kesän alussa.

Lue lisää

Katso kaikki