LVI-TU:n levyke Olli-Heikki Kyllöselle

Liiton levyke ojennettiin Olli-Heikki Kyllöselle. Kultainen ansiomerkki myönnettiin Heikki Pesulle ja hopeinen Mika Nikulalle.

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry palkitsi LVI- ja talotekniikka-alan ansioituneita henkilöitä syyskokouksessaan 25.10.2019 Tampereella.

Liiton levyke ojennettiin Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n Senior Advisorina toimivalle Olli-Heikki Kyllöselle. Kultainen ansiomerkki myönnettiin Heikki Pesulle ja hopeinen Mika Nikulalle.

Liiton levyke ojennettiin Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n aiemmalle toimitusjohtajalle ja eläkkeelle siirtymiseensä asti Senior Advisorina toimivalle Olli-Heikki Kyllöselle talotekniikka-alan ja sen liittojen LVI-TU:n ja STUL:n yhteistyön eteen tekemästään pitkäaikaisesta työstä.

Kyllönen on toiminut aktiivisesti erilaisten tutkimusten, hankkeiden ja projektien muodostamiseksi liittojen yhteisiksi toiminnoiksi. Työssään hän on pyrkinyt häivyttämään rajanvetoa sähköisen ja mekaanisen talotekniikan välillä ja vienyt mielekkäiksi kokemiaan yhteistyöasioita eteenpäin.

Kultainen ansiomerkki myönnettiin Are Oy:n toimitusjohtaja Heikki Pesulle. Hän on toiminut LVI-TU:n hallituksessa vuodesta 2012, johtokunnassa vuodesta 2015, liiton varapuheenjohtajana vuosina 2015–2018 ja sen jälkeen puheenjohtajana. Pesu on ollut jäsenenä useissa alan työryhmissä ja aktiivisena toimijana mm. liiton strategiaryhmässä. Hän on Rakennusteollisuus RT:n hallituksen jäsen.

Hopeinen ansiomerkki myönnettiin Maskun Talotekniikkatiimi Oy:n toimitusjohtaja Mika Nikulalle. Hän on ollut LVI-TU:n hallituksen ja johtokunnan jäsen vuodesta 2017. Liiton varapuheenjohtajaksi Nikula valittiin syyskokouksessa 2018. Nikula on toiminut aktiivisesti LVI-urakoitsijoiden yhteyshenkilönä Varsinais-Suomessa sekä ollut liiton edustaja monissa sidosryhmissä.

Lue lisää

Katso kaikki