Heikki Heikkonen (oik.) ja Olli Lintula.

LVI-TU:n levyke Heikki Heikkoselle

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry palkitsi LVI- ja talotekniikka-alan ansioituneita henkilöitä kevätkokouksessaan 20.5.2019.

Liiton levyke ojennettiin Talotekniikka-lehden päätoimittaja Heikki Heikkoselle. Pronssiset ansiomerkit myönnettiin Antero Huhdalle, Markku Kauhaselle, Olli Lintulalle ja Esa Malmille.

Heikki Heikkonen on kolmen vuosikymmenen aikana tuonut LVI-alaa ja talotekniikkaa laajasti ja monipuolisesti esille tekniikan ja rakentamisen ammattilehdissä. Hän aloitti toimittajan uransa Tekniikka&Taloudessa vuonna 1989 ja työskenteli Kiinteistölehdessä 1994–1998. Rakennuslehden toimituspäällikkönä 2006–2013 Heikkonen nosti talotekniikkaa esille. Heikkonen toimi Talotekniikka-lehden päätoimittajana 1999–2005, ja toinen päätoimittajakausi alkoi vuonna 2013.

Antero Huhta on ollut monessa mukana, muun muassa LVI-TU:n hallituksessa ja johtokunnassa, LVI-TU:n edustajana Rakennusteollisuus RT:n elinkeinovaliokunnassa, edustajistossa ja vaalivaliokunnassa.

Markku Kauhanen palveli täydet kaksi kautta LVI-TU:n hallituksessa 2012–2017. Hän on ollut Rakennusteollisuus RT:n edustajistossa ja RALA:n hallituksessa. Lisäksi Kauhanen on toiminut tes-neuvottelijana vuodesta 2011.

Olli Lintula on toiminut LVI-TU:n hallituksessa sekä palkitsemis- ja vaalivaliokunnassa. Lisäksi Lintula oli Rakennusteollisuus RT:n edustajistossa. Olli on myös tekstintekijä liiton tulevassa 100-vuotisjuhlakirjassa.

Esa Malm toimi liiton edeltäjän Putkijohtotyönantajain liiton varapuheenjohtajana 1988–1992 ja puheenjohtajana loppuvuoden 1992. Malm on ollut taustavaikuttaja monissa LVI-alan järjestörakenteiden muokkauksissa.

Jätä kommentti

*

*