LVI-Bioneerit osti Savonlinnan LVI-Palvelun

LVI-Bioneerit Oy on 21.5.2010 tehdyllä sopimuksella ostanut Savonlinnan LVI-Palvelu Oy:n koko osakekannan. Savonlinnan LVI-Palvelu toimii jatkossa omalla nimellään tytäryhtiönä. Yhtiön johto, omistajat ja muu henkilökunta jatkavat konsernin palveluksessa.
LVI-Bioneerit on perustettu vuonna 1977 ja sillä on toimipaikat Kiteellä ja Tohmajärvellä. Yritys työllistää keskimäärin 50 henkilöä. Päätoimialueena on Keski- Karjalan talousalue. Viime vuosina yritys on saanut yli puolet liikevaihdostaan tämän alueen ulkopuolelta.
Savonlinnan LVI-Palvelu polveutuu Savon Vesi ja Lämpö Oy:stä. Yhtiö on toiminut vuodesta 1953 lähtien. Yrityksessä työskentelee 34 henkilöä ja sen toimialuetta ovat Savonlinna ja lähikunnat.
Tehdyllä kaupalla haetaan lisävahvistusta LVI-Bioneerien kilpailukykyyn ja pyritään tuomaan vakautta henkilökunnalle erilaisten toimintamahdollisuuksien myötä.

Kuvassa vasemmalta lukien: Ulla Leinonen, liikkeenharjoittaja ja hallituksen pj Simo Leinonen, toimitusjohtaja Mika Leinonen ja Sanna Leinonen.

Lue lisää

Katso kaikki