LVI-alan ammattilaiset keräävät pyöräilemällä rahaa lasten ja nuorten syöpätyöhön

Kuva: Xylem Water Solutions Suomi Oy

Neljäs Watermark-hyväntekeväisyyspyöräily, jossa 50 LVI-alan ammattilaista kerää rahaa Sylva ry:lle, järjestetään 4.–7.8.2023. Sylva tekee työtä auttaakseen syöpäsairaita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään ja läheisiään hoitopolun eri vaiheissa, kerrotaan Xylem Water Solutions Suomi Oy:n tiedotteessa.

– Lapset ja nuoret ovat meille tärkeitä, ja on erilaisia tapoja auttaa heitä eteenpäin myös silloin kun kaikki ei rullaakaan elämässä odotetusti. Tänä vuonna haluamme auttaa Sylvaa lasten ja nuorten syöpätyössä ja muun muassa viime vuonna keräsimme rahaa Kummien tekemään lasten ja nuorten mielenterveystyöhön, kertoo Xylem Suomen toimitusjohtaja Mikko Ojanen tiedotteessa.

Pyöräilyporukka jaetaan kolmeen eri vauhtiryhmään, jotka ajavat myös eri pituisia matkoja. Näin mahdollisimman moni voi osallistua tapahtumaan, vaikka kunto, pyöräilyhistoria ja ajettujen kilometrien määrä olisikin erilainen. Pyöräilijät koostuvat Xylemin ja Watermark-partnereiden asiakkaista, yhteistyökumppaneista ja omasta henkilöstöstä. 

Ryhmästä riippuen pyöräilijät polkevat 389–509 kilometriä. Vauhtiryhmien nopeudet ovat 30, 25 ja 20 kilometriä tunnissa. Sinisävyisiä pyöräilijöitä voi nähdä reitillä Vantaa – Karjalohja – Eerikkilä – Hyvinkää – Vantaa. 

Watermark-pyöräily kerää yhteen koko joukon iloisia vapaaehtoisia, joiden ansiosta pyöräily rullaa mukavasti eteenpäin. Apua tarjoaa niin yksittäiset henkilöt kuin yrityksetkin. Esimerkiksi jokaisen vauhtiryhmän mukana kulkee omat huoltoautot, joissa liikkuvat kätevästi vaatekassit, varusteet, varaosat, työkalut ja eväät. 

– Haluamme, että pyöräilijöiden taival sujuu turvallisesti ja rattoisasti, ja siksi meillä on hyvä vapaaehtoisten porukka, joka auttaa järjestelyissä. Watermark-pyöräilyssä pyöräilijät voivat oikeasti keskittyä vain pyöräilyyn, Ojanen sanoo tiedotteessa.

Watermark-pyöräilyssä Xylemin rinnalla ovat NIBE Energy Systems Oy, Dahl Suomi Oy, Flowplus Oy, Unidrain Finland ja Wavin Finland Oy.

Lue lisää

Katso kaikki