Lujatalo rakentaa vahvasti pääkaupunkiseudulla

Lujatalo on sopinut rakentamisen aloituksia yli 60 miljoonan euron edestä pääkaupunkiseudulla alkuvuonna.

Lujatalo on sopinut rakentamisen aloituksia yli 60 miljoonan euron edestä pääkaupunkiseudulla alkuvuonna.

Kuninkaantammen alueella Helsingissä Lujatalo on käynnistänyt kaksi uutta kerrostalohanketta nyt rakenteilla olevan, 234 asunnon KVR-kohteen lisäksi. ATT:lle Lujatalo toteuttaa KVR-urakkana 128 asunnon asuinkerrostalon pysäköintilaitoksineen. TA-yhtiöiden kanssa on sovittu 67 asunnon kerrostalon ja pysäköintilaitoksen rakentamisesta.

Täydennysrakentamista Herttoniemeen edustaa Lujatalon Hoasille Kettutiellä rakentama 130 asunnon kerrostalokohde. Keravan Kurkelaan puolestaan on nousemassa kokonaan uusi asuinalue, missä Lujatalo rakentaa kahdesta kerrostalosta muodostuvan 70 asunnon kerrostalokohteen TA-yhtiöille.

Lujatalon Uudenmaan alueen asuntorakentamisen johtajan Janne Mönkkösen mukaan hiipumista asuntorakentamisessa ei ole näkyvissä ainakaan vielä tänä vuonna.

”Tänä vuonna elämme vielä kiivasta asuntorakentamisen aikaa. Asuntorakentaminen on vilkasta etenkin pääkaupunkiseudulla ja pk-seudun lähikunnissa”, Mönkkönen sanoo.

Asuntoja Lujatalon pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin tulee yhteensä noin 400, ja ne valmistuvat vaiheittain vuosien 2019 ja 2020 aikana.

 

Lue lisää

Katso kaikki