Logistiikkakeskuksesta 10 miljoonan euron urakka Bravidalle

Bravida allekirjoitti noin 10 miljoonan euron sopimuksen Coopin automatisoidun logistiikkakeskuksen sähköurakasta.

Bravida allekirjoitti noin 10 miljoonan euron sopimuksen Coopin automatisoidun logistiikkakeskuksen sähköurakasta.

Bravida toteuttaa Tommy Allström Byggproduktion Ab:lle Coopin uuden automatisoidun logistiikkakeskuksen sähköasennustyöt Eskilstunassa, Ruotsissa. Projektin arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Projekti kirjataan Bravidan tilauskantaan Suomessa kuluvan vuoden neljännelle kvartaalille.

Eskilstunan logistiikkakeskuksen pinta-ala tulee olemaan 109 000 m² ja se on yksi Euroopan suurimmista täysin automatisoiduista elintarviketerminaaleista. Projekti on KVR-urakka ja Bravidan toimeksianto sisältää sekä suunnittelun että toteutuksen.

– Projektin toteutus asettaa yhteistyölle korkeat vaatimukset. Yhteistyö Bravidan kanssa on toiminut myös aiemmissa projekteissa erinomaisesti, joten Bravidan valinta kumppaniksi oli helppo, kommentoi Tommy Allström Byggproduktion AB:n toimitusjohtaja Tommy Allström.

– Bravida pyrkii löytämään hankkeeseen mahdollisimman energiatehokkaita ratkaisuja, jotka ovat kestäviä pitkälle tulevaisuuteen. Ympäri vuorokauden toimivan varaston tekniikan on toimittava kaikissa olosuhteissa, ja voimme tässä projektissa käyttää logistiikkarakentamisen ja energiatehokkuuden erikoisosaamistamme, kommentoi Bravida Finlandin tytäryhtiön Hangon Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Jörgen Henriksson.

– Hyvällä yhteistyöllä ja projektinjohdolla kaikkien projektiin osallistuvien kanssa taataan hyvä lopputulos. Yhdessä Tommy Allström Byggproduktion AB:n:n kanssa toimitamme Coopin käyttöön toimivan ja asiakkaan toiveita vastaavan varaston.

Projektin suunnitteluvaihe on jo alkanut. Projekti päättyy vuonna 2024 ja Bravidan osuus projektissa valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lue lisää

Katso kaikki