Lindab voitti Stora Inneklimatpriset -palkinnon

Lindabin UltraLink -ratkaisu on voittanut merkittävän LVI- ja energia-alan palkinnon Ruotsissa. Gaalailtaa ja palkintojenjakotilaisuutta vietettiin Tukholman Skansenissa 18.5.2017.

Stora Inneklimatpriset jaetaan alan vaikuttavimmalle tuoteuutuudelle vuosittain. Tänä vuonna ehdolla oli useita edistyksellisiä tuotteita ja järjestelmiä.

Ultralink voitti palkinnon edistyksellisen mittaustekniikan ansiosta.

”UltraLink on tuote, joka mittaa ultraäänen avulla ilmavirran ja lämpötilan ilmanvaihtokanavassa. Tuote mahdollistaa jatkuvan ja tarkan mittauksen laajalla mittausalueella alhaisesta ilmavirrasta korkeaan”, kertoo raati raportissaan.

”Koska tuotteessa ei ole perinteistä mittayhdettä, se ei myöskään aiheuta tarpeetonta painehäviötä eikä likaannu- tämä varmistaa järjestelmän pitkäaikaisen toiminnan. Ultralink tarjoaa uusia innovatiivisia mahdollisuuksia energiaa säästävään ilmavirtojen ohjaamiseen ja helpottaa käyttöönottoa ja käyttöä. Suunnitellut ilmavirrat, hyvä sisäilmanlaatu ja korkea energiatehokkuus on tuotteella helppo saavuttaa”, raati perustelee.

Lindab Groupin Tuote- ja markkinointijohtaja Bengt Andersson iloitsee voitosta.

”Tämä on hieno vahvistus työlle, jota teemme ilmanvaihtotekniikan kehittämisen parissa. Tämä tekniikka luo uusia mahdollisuuksia ilmanvaihdon energiatehokkuuteen ja optimointiin. Olemme iloisia, että se on nyt myös tunnistettu tällä tavalla tämän palkinnon myötä”, Andersson riemuitsee.

Stora Inneklimatpriset -palkinto on jaettu vuodesta 2001 alkaen, ja sen taustalla on Ruotsin ilmanvaihto-, energia- ja ympäristöteknologia-alan yhdistys, Ruotsin kylmätekniikanyhdistys sekä Slussen.biz. Palkinto myönnetään yritykselle tai organisaatiolle sisäilma-, energia- ja LVI alalta, joka on kehittänyt merkittävän tuotteen, palvelun tai menetelmän, jolla on mahdollista tuottaa merkittävää käytännön hyötyä. Tuotteen, palvelun tai menetelmän tulee olla innovatiivinen ja edistää hyvää sisäilman laatua.

Palkinnon tavoitteena on kiinnittää lisää huomioita sisäilmastoon ja teknologiaan, joka edistää terveellistä sisäilmaa lisäävien ratkaisujen käyttöä energiatehokkaissa rakennuksissa. Tänä vuonna muut kolme ehdokasta olivat HSB, Swegon sekä IUC koulutuskeskus.

Jätä kommentti

*

*