Lindab 60 vuotta

Lindabin 60-vuotinen taival paremman ilmanlaadun parissa huipentuu nyt kiertueella, jolla vierailee Lindabin asiantuntijoita. 

Lindabin 60-vuotinen taival paremman ilmanlaadun parissa huipentuu nyt kiertueella, jolla vierailee Lindabin asiantuntijoita.

 

 

6.3.2019 kiertue järjestettiin Helsingin Suvilahti TBA:ssa klo 15-22.

Tilaisuuden ohjelma alkoi Lindabin asiaosuudella. Osuudessa Lindab esitteli huoltovapaata ilmavirran mittausta ja säätöä, Lindab UltraLinkiä, joka on ultraääntä hyödyntävä älykkään ilmanvaihdon innovaatio. Sen jälkeen siirryttiin tehokkaisiin ja akustisesti optimoituihin säteilypaneeleihin.

 

 

 

Asiaosuus jatkui tutustumisella mitoitus- ja simulointiohjema LindQSTiin. LindQST on nettipohjainen työkalu, joka helpottaa päätelaitteiden ja jäähdytyspalkkien valintaa ja mahdollistaa dokumenttien hakemisen suoraan netistä: asentajilla, suunnittelijoilla ja arkkitehdeilla on jatkuva pääsy ajan tasalla olevaan tuotetietoon, asennusohjeisiin ja tuotekuviin.

 

 

Lopuksi pohdittiin vielä vaimenninvalintoja. Asiaosuuden jälkeen vieraita viihdytti illallisen lomassa juontaja ja imitaattori Heikki Hilander.

Kiertue jatkuu seuraavilla paikkakunnilla:

 

7.3. Helsinki, Suvilahti TBA

21.3. Vaasa, Bock’s Corner Brewery

27.3. Kuopio, Original Sokos Hotel Puijonsarvi

28.3. Jyväskylä, Hotelli Verso

 

 

Aiemmin kiertue vieraili seuraavissa paikossa:

 

31.1. Turku, Logomo

7.2. Tampere, Ravintola Poro

28.2. Oulu, Lapland Hotels Oulu

 

 

 

 

Lue lisää: https://www.lindab60vuotta.com

Kuvat: Piritta Porthan 

 

Lue lisää

Katso kaikki