Havainnekuva, ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.

Lehto rakentaa Meconet Oy:lle tehtaan

Lehto Groupiin kuuluva Lehto Tilat Oy ja Meconet Oy ovat sopineet uuden tehtaan rakentamisesta Äänekosken Hirvaskankaalle.

Kokoluokaltaan hankkeen laajuus on yli 8000 neliömetriä. Rakennustyöt aloitetaan vielä syksyn 2019 aikana ja tuotantotilat valmistuvat keväällä 2020.

Uusi tehdas tarvitaan, sillä Meconetin Äänekosken tehtaalla valmistettaville syvävetotuotteille on ollut hyvä kysyntä niin kotimaassa kuin Keski-Euroopan markkinoilla. Äänekosken Koukkuniemessä olevat nykyiset tuotantotilat ovat käymässä ahtaaksi.

”Ilman uutta tehdasta emme pystyisi investoimaan uuteen teknologiaan ja jatkamaan kasvuamme. Lehtoon päädyimme yhteistyökumppanina helppouden ja selkeyden vuoksi: jätämme rakentamisen ammattilaisten käsiin ja keskitymme itse siihen, mitä osaamme parhaiten. Tehtaan rakentaminen on yhtiömme historiassa todella merkittävä investointi, joka tulee luomaan myös työpaikkoja”, kertoo yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

”Lehdon konsepti mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan rakennusprojektin Meconet Oy:lle. Kartoitimme tuotannon tarpeet ja teimme suunnittelun tiiviissä yhteistyössä. Näin saavutimme merkittäviä kustannushyötyjä ja tuotannolle saadaan rakennettua toimivat tilat verrattain nopealla aikataululla”, kertoo hankejohtaja Joni Alatyppö Lehdolta.

Jätä kommentti

*

*