Lauri Leskinen Econet Groupin toimitusjohtajaksi

Vesiurakoitsija Econet Group vahvistaa johtoresurssejaan nimittämällä Lauri Leskisen yhtiön toimitusjohtajaksi 2.1.2019 alkaen.

Lauri Leskinen (kuvassa oik.) seuraa tehtävässä hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvää yhtiön perustajaa ja pääomistajaa Matti Leppäniemeä (kuvassa vas.). Leskinen on työskennellyt pitkään kansainvälisen rakentamisen ja projektien parissa. Hän toimi viimeksi Bauer Watertechnologyn ja Bauer Solutionsin toimitusjohtajana ja sitä ennen muun muassa talotekniikkayhtiö ARE:ssa ja GS-Hydrossa. Kansainvälistä kokemusta on karttunut myös SOL-konsernin ulkomaantoimintojen johtamisesta sekä Nokian eri tehtävissä.

Leskinen on koulutukseltaan Executive MBA Helsingin kauppakorkeakoulusta ja upseeri Maanpuolustuskorkeakoulusta. Työuransa ensimmäiset vuodet hän oli Puolustusvoimien palveluksessa, muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulun opettajana.

”Econetilla on maan ammattitaitoisin urakointiorganisaatio, haemme kasvua sekä kotimaan vesirakentamisen urakoinnissa sekä kansainvälisissä projekteissa”, Leskinen sanoo.

”Olemme valmistelleet selkeän työnjaon: Lauri ryhtyy vastaamaan nykyisistä asiakkuuksista ja organisaation johtamisesta, ja itse keskityn kansainvälisten vesirakentamisen urakoiden myyntityöhön valituilla markkinoilla”, Leppäniemi jatkaa.

Jätä kommentti

*

*